Nike patike za decu

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 247

Silazno
po strani

Nike dečije patike - raznovrsnost modela

Ko je još odoleo Nike patikama? Reći ćemo - malo ko, jer ono što Nike lansira brzo fascinira i roditelje i decu, pa se patike ovog brenda vrlo rado nose, i u njima se kreiraju nezaboravne uspomene, kroz igru i druženje.

Nike patike za decu su podjednako atraktivne kao i za odrasle. Dizajn, boje i komfor su tako besprekorno upakovani, da se teško koji drugi brend i poželi pored Nike-a. Bilo da su na listi želja patike za trčanje, fudbal, košarku ili tenis, Nike pokriva sve potrebe dece i njihovih aktivnosti.

Udobnost Nike patika za decu

Kreirane su sa fokusom na ergonomiju, omogućavajući da se dečije stopalo pravilno razvija. Fleksibilni đonovi i udobna unutrašnja postava pruža neophodnu podršku stopalu tokom rasta. Nike dečije patike dolaze sa podesivim vezicama ili čičak trakama,  pa savršeno pristaju stopalu i lako se obuvaju.

Koristeći visokokvalitetne materijale poput prozračne mrežice, izdržljive sintetike i meke tkanine, Nike dečije patike su ne samo atraktivne, već i dugotrajne i udobne za nošenje. Većina modela može se brzo i lako očistiti, održavajući izgled i kvalitet patika duže vreme.

Nike Air Max dečije patike

Imaju vrlo atraktivan dizajn, sa koloritnim jastucima u đonu. Baš ti jastuci imaju ulogu da pruže amortizaciju i smanje udarce, što je i te kako korisno kod dece koja su aktivna. Ovaj serija Nike patika vrlo je izdržljiva, a osim za sportske aktivnosti, vrlo lako pristaju i durgim outfitima, i mogu biti vrlo šik kada se ukombinuju sa farmerkama i pantalonicama, kao i sa suknjama kod devojčica. Pregršt je ideja kako ih možete uklopiti, zato i jesu tako popularne među mlađom decom i tinejdžerima.

Nike Revolution 

Idealne su za svakodnevne aktivnosti, sport i školu. Poznate su po izuzetnojlakoći i fleksibilnosti, a imaju i uvek pristupačnu cenu.

Nike Flex Runner

Takođe vrlo popularne, namenjene trčanju i igri, sa fleksibilnim đonom koji podržava nagle pokrete. 

Nike duboke dečije patike

Kako za devojčice, tako i za dečake, odličan su izbor u jesen i rano proleće. Tople su, štite gležanj, i vrlo atraktivne za kreiranje unikatnog stajlinga.

Kompletiraj dečiji stajling i pogledaj našu ponudu Nike dečijih trenerki i dukseva, kao i Nike jakni za decu.

 

Back to Top