Vox mašine za sudove

Filteri
Filteri:

25 Artikala

Silazno
po strani

Delikatno i brižno do čistog posuđa

Tihi rad, programi koji odgovaraju tvojim potrbama, ušteda struje i vode, i brz rezultat u vidu sjanog i čistog posuđa - sve to ide uz Vox mašine za sudove, pa su iskustva koja nastaju korišćenjem ovih mašina takva da se preporuke za kupovinu šire dalje.

Kakve sve programe poseduju Vox sudomašine? Najpre, da obradujemo, tu je brzi program od 30 min za pranje i ispiranje na temperaturi od 40C, zatim Rewash, ECO, Super Super 50min/65°C, Hygiene 70°C, Intensive 65°C i ostali.

U nekim modelima Vox mašina možeš da smestiš i do 15 kompleta posuđa, što ih čini nezamenljivim saveznikom u kuhinji, pogotovo posle večere sa prijateljima ili dana kada obeležavaš slavu.

Može se podesiti optimalna temperatura radi rastvaranja deterdženta u tableti, kako bi se postigla vrhunska efikasnost pranja.

Vox je razvio i specifiačn sistem koji registruje curenje, zatim prekida proces rada i automatski će izbaciti vodu, da ne bi došlo do prelivanja.

U određenim modelima Vox mašina za sudove treća korpa u gornjem delu je odličan način  za smeštanje escajga, pa imaš više prostora u najdonjoj polici. Kod modela koji imaju korpu za escajg na prvoj polici ona može da se uklanja po potrebi

U Vox mašinama za sudove postoje tri vrste filtera, pa će tokom filtracije ovi filteri sprečiti da ostaci hrane zapuše cev i kontrolišu oticanje vode.

U našoj ponudi se nalaze Vox ugradne mašine za sudove, kao i samostalne.

Šta znače Extra opcije? 

Kada odabereš opciju Extra higijena, uz već odabrani program pranja, biće podešena adekvatna temperatura i trajanje programa, a sve to radi najboljeg rezultata u pranju posuđa. Extra ispiranje doprinosi uklanjanju baš svih nečistoća, a Extra sušenje rezultira savršeno osušenim sudovima. 

Back to Top