Indesit mašine za sudove

Filteri
Filteri:

6 Artikala

Silazno
po strani

Bezbrižno do čistog i lepo organizovanog posuđa

Zamisli da te za samo 28 minuta sačeka savršeno čisto posuđe, dok ti obavljaš ostale kućne poslove? Baš tu opciju imaš, između ostalih, sa Indesit mašinama za pranje sudova. Program koji opere posuđe za samo 28 minuta zove se Fast&Clean i jedan je od mnogobrojnih programa koje ove mašine poseduju.

Programi su kreirani tako da pruže vrhunsko iskustvo svakodnevnog pranja posuđa, čak i onog koje ima tvrdokorne mrlje. Bez stresa možeš da smestiš posuđe i uverićeš se da će izaći sjajni i bez tragova.

Indesit mašine za pranje sudova koriste pametne tehnologije kako bi se što više uštedilo na potrošnji vode i struje - Eco Cycle optimizuje potrošnju važnih resursa za svaku seriju posuđa, bilo da je reč o sitnom posuđu ili krupnim šerpama i plehovima.

Ostali programi: intezivni, normalni, za staklo, tihi program, program pranja u samo jednoj korpi itd.

Gornje korpe se visinski mogu podešavati, kako bi se lako smestilo posuđe različitog obima. Postoji i opcija treće korpe u kojoj se smešta escajg.

Vrata se kod Indesit mašina automatski otvaraju na kraju ciklusa, što će značiti bolje rezultate sušenja za 25%. Time se posuđe prirodno suši dok para izlazi iz mašine.

Po cenama koje su vrlo pristupačne Indesit sudomašine nude lakoću i bezbrižnost, zato te prepuštamo našoj ponudi i istraži šta sve pružaju potencijalnim korisnicima.

Indesit mašine za pranje sudova na našem sajtu možeš naći kao samostalne i kao ugradne.

 

Back to Top