Hranilice za bebe

Artikli 1-36 od 105

Silazno
Strana
po strani

Hranilice za bebe - kombinacija praktičnosti i udobnosti 

Kada krene avantura hranjenja bebe kašicama i čvršom hranom, jedan od ključnih elemenata koji olakšava ovaj proces jeste pravilno odabrana hranilica za bebe. Hranilice nisu samo mesto gde beba jede; one su i prostor učenja, igre i razvoja. Često kad završe jelo deca vole ostati u hranilicama igrajući se sa tanjirićima, posudicama i ostacima hrane. 

Hranilice za bebe se najčešće koriste od 6 meseci do postignute kilaže od 15 kg. Mogu biti napravljene od metala ili drveta. Sedalni deo i naslon presvučeni su izdržljivim PVC materijalima koji se lako čiste i peru.
 
Svaka hranilica za bebe poseduje protivklizne podloge za nogice, koje se kod nekih modela mogu podešavati po željenoj visini. Tu su i sigurnosni pojasevi, kako bi dete bilo bezbedno dok jede. Naslon se kod određemnih modela hranilica može spuštati, pa kad beba završi jelo može i da dremne spuštanjem naslona pod određenim uglom.

Važno je izabrati model koji će odgovarati potrebama vašeg deteta kroz različite faze rasta.

Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine hranilice?

  • Bezbednost: Hranilice moraju da imaju stabilnu konstrukciju, sigurnosne pojaseve i neklizajuće noge. Proverite da li hranilica ima sertifikate koji garantuju bezbednost
  • Materijal: Izbor između drvenih i metalnih hranilica često zavisi od ličnih preferencija. Drvene hranilice, poput popularnih modela drvene hranilice za bebe 2u1, su dugotrajne i estetski privlačne, dok su metalne hranilice lake za čišćenje i često više prilagodljive
  • Održavanje: Razmisli o lakoći čišćenja. Hranilice sa perivim jastučićima i tacnama koje se lako skidaju učiniće održavanje jednostavnijim.

Drvena hranilica 2u1

Ove hranilice su vrlo popularne i tražene, jer u jednom proizvodu dobijaš dve stolice - podešavaš visinu sedenja u skladu sa uzrastom deteta, što je mnogo praktično. Tako se dobija i hranilica za najraniji uzrast, od 6 meseci, a kasnije kako dete raste nogare hranilice se odviju i spuste se do nivoa male stolice. 

Popularni brendovi hranilica - Peg Perego, Chicco, BBO, Jungle…

Peg Perego hranilice prepoznate su po modernom i kvalitetnom dizajnu, baš kao i Chicco hranilice za bebe.

BBO hranilice su takođe vrlo popularne, jer i njihovi modeli, baš kao i Chicco i Peg Perego, imaju podesive visine i položaje naslona, što omogućava da hranilica "raste" zajedno sa detetom. To znači da se hranilica može koristiti duže vreme, prilagođavajući se različitim fazama razvoja deteta.

Jungle hranilice su cenovno vrlo pristupačne, jednostavne za korišćenje i veselih boja koje će sigurno dete voleti i rado koristiti.

Zaključak

Izbor adekvatne hranilice za bebu može biti jednostavan kada znaš šta tražiš. Uz našu široku ponudu hranilica za bebe, sigurni smo da ćeš pronaći savršenu opciju za svoje dete. Poseti našu stranicu i otkrij idealnu hranilicu koja će pratiti tvoje dete kroz prve godine života.

Na ePlaneti te čekaju akcijske cene raznoraznih modela hranilica za bebe, plastičnih ili drvenih, sa motivima iz crtanih filmova ili slikovnica, ali i jednobojnih. 

Predlažemo i da pogledaš našu ponudu ljuljaški za bebe, prenosivih krevetića i nosiljki.

Back to Top