Philips usisivači - Štapni, sa posudom i kesom

Filteri
Filteri:

21 Artikala

Silazno
po strani

Philips usisivači - nova dimenzija čišćenja doma

Snažna usisna moć, antialergijski filteri, specijalno dizajnirane četke za usisavanje i još mnogo drugih korisnih funkcija čeka te sa kupovinom Philips usisivača.

Philips je implementirao nekoliko tehnoloških dostignuća kako bi usisivanje dalo najbolje rezultate. NanoClean tehnologija doprinosi maksimalnom smanjenju stvaranja oblaka prašine. Ona pada na dno posude i ne dolazi do lepljenja za strane.

Osim toga, susrešćeš se i sa PowerCyclone tehnologijom koja je zaslužna da se na duže vreme održi jaka usisna snaga motora. Osim toga, ciklon doprinosi da se prašina odvoji od vazduha, što dodatno rezultira da se dugoročno održi jaka usisna moć.

Šta je AirflowMax? Sa ovom tehnologijom ne dolazi do zapušavanja, jer su u pitanju kvalitetne kese i posebno dizajnirani vazdušni kanali, pa vazduh nesmetano cirkuliše onda i kada je kesa puna.

Šta je još interesantno kod Philips usisivača? TriActive+ LED svetla pomažu ti da detetktuješ prašinu na podovima. Senzor je zaslužan da automatski uključi i isključi LED svetla.

Filteri mogu da skupljalju do 100% sitne prašine - između ostalog, polen, životinjske dlake i grinje.

U našoj ponudi nalaze se Philips usisivači sa posudom, kesom, kao i štapni usisivači, koji daju vrhunski komfor u održavanju doma čistijim. Istraži na našem sajtu i poruči po uvek dobroj ceni.

Back to Top