Ubodne, kružne, trakaste testere i cirkulari

Artikli 1-36 od 119

Silazno
Strana
po strani

Električne testere - vrste i namene

Električne testere su neophodan alat za sve majstore, od profesionalaca do hobista. Ako tražite električnu testeru po povoljnoj ceni, na odličnom si mestu. Naša široka ponuda električnih testera omogućava ti da pronađeš model koji odgovara radovima koje planiraš izvoditi.

Bilo da ti je potrebna testera za sečenje drva ili za obavljanje drugih građevinskih radova, na ePlaneti te čekaju najbolje cene električnih testera na tržištu.

Ubodne testere

Ubodne testere rade na principu vertikalnog kretanja oštrice gore-dole. Motor pokreće oštricu koja se brzo podiže i spušta, omogućavajući precizno rezanje materijala. Imaju tanku oštricu koja je efikasna u rezanjj krivulja i složenih oblika.

Ove testere su odličan izbor za rezanje različitih materijala kao što su drvo, metal, plastika, gips. Koriste se za izradu preciznih rezova, koji su važni pri izradi detalja, kao što su otvori za sudopere, prekidače i slično.

Kružne testere

Kružna testera koristi rotirajući disk sa zubima za rezanje. Snažne su i efikasne, idealne za brzo i precizno rezanje. Oštricu možeš da podesiš po visini i uglu, omogućavajući različite tipove rezova. Posebno su efikasne za duge, ravne rezove, kao što su rezanje dasaka, panela ili izrada spojeva.

Trakaste testere

Rad trakaste testere zasniva se na kružnom kretanju tanke, zubate trake koja se kreće preko dva točka. Kontinuirano kretanje trake omogućava ravnomerno i stabilno rezanje. Popularne su u stolarskim radionicama za rezanje drva, ali se koriste i za metale i druge materijale. Često se koriste za rezanje dasaka, greda ili za izradu furnira.

Najbolje električne testere - kvalitet i performanse

Kada je u pitanju izbor najbolje električne testere, kvalitet i performanse su najvažniji faktori. Mi smo ti obezbedili vrhunske brendove električnih testera koji su poznati po svojoj pouzdanosti i dugotrajnosti, a na tebi je da izabereš onu koja će najbolje odgovoriti tvojim potrebama.

Električne testere akcija - Iskoristi povoljne ponude

Tražiš električnu testeru po akcijskoj ceni? Ne moraš dalje da istražujep. ePlaneta redovno nudi akcijske ponude na električne testere. Iskorist dobre cene i nabavi kvalitetnu testeru na sniženju. Čekaju te najpouzdaniji brendovi u ovom segmentu: Bosch, Dewalt, Villager, Makita, Einhell...

 

Back to Top