Xiaomi prečišćivači vazduha

Filteri
Filteri:

6 Artikala

Silazno
po strani

Xiaomi prečišćivač vazduha - Zdrav život bez puno napora

Zamisli da se sve loše i štetne čestice u vazduhu mogu skoro stopostotno ukloniti iz tvog doma, lako i bez napora? Zamisli da ne moraš brinuti o alergenima i zagađenjima, neprijatnim mirisima? U čemu je tajna? Odgovor je jasan - Xiaomi prečišćivač vazduha.

Svež i čist vazduh je preduslov dobrog zdravlja, pogotovo u domaćinstvima i radnim prostorijama u kojima borave osobe za respiratornim i drugim zdravstvenim problemima.  

Neverovatna popularnost Xiaomi prečišćivača vazduha rezultat je fenomenalnih funkcionalnosti koje pružaju. Najpre, reč je o uređajima kompaktne veličine, koji se lako uklapaju u bilo kojoj prostoriji, kako na podu, tako i na stolovima.

Automatsko podešavanje brzine prečišćavanja, rezultati kvaliteta vazduha koji se očitavaju na displejima, nizak nivo buke, troslojna filtracija, skoro stopostotna eliminacija čestica do 0,3 mikrona, bez svetla i skoro nečujan u noćnom režimu - samo su neke od funkcija koje možeš da očekuješ sa ovim prečišćivačima.

Kako radi filter u Xiaomi prečišćivaču vazduha?

Sigurno imaš znanje o HEPA filterima koji takođe prečišćavaju vazduh u domovima, ali u čemu je velika prednost Xiaomi visokoefikasnog filtera u odnosu na HEPA? Naime, Xiaomi kombinuje dve tehnologije filtracije: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, pa tako Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduau do minimalne veličine od 0,1 mikrometara. Osim toga, može da ukloni polen, čestice prašine, PM2.5, dlake kućnih ljubimaca, dim, mirise iz kuhinje, a ono što posebno oduševljava je i to što može da uhvati i najmanju mikroplastiku.

S obzirom na to da je Xiaomi visokoefikasni filter integrisao topljena PP vlakna sa elektrostatičkom i tehnologijom i ima više prostora za vlakna, to omogućava veću zapreminu čistog vazduha koji prolazi kroz filter. Filter sa manje gustim vlaknima lako propušta vazduh, čak onda i kad je brzina usisavanja velika, što rezultira niskim nivoom buke. I ono što je jako važno - efikasna je potrošnja energija, te se račun za struju i neće značajno povećati.

Dodatni komfor pruža i činjenica što filter može trajati 6-12 meseci. Nema potrebe za čestom zamenom.

Prečišćavanje vazduha u skladu sa veličinom prostorije

Xiaomi prečišćivači vazduha dolaze u različitim modelima sa različitim kapacitetima za pročišćavanje vazduha u prostorijama različitih veličina. Bez obzira da li je u pitanju mala spavaća soba ili veliki dnevni boravak, korisnici mogu pronaći Xiaomi prečišćivač vazduha koji odgovara njihovim specifičnim potrebama.

Integracija pametnih tehnologija

Xiaomi je poznat po integraciji pametne tehnologije u svoje proizvode. Većina Xiaomi prečišćivača vazduha može se daljinski upravljati putem aplikacije za pametne telefone. To omogućava korisnicima da prate kvalitet vazduha, podešavaju brzinu ventilatora, postavljaju tajmere i dobijaju obaveštenja o zameni filtera. Neki modeli čak podržavaju glasovnu kontrolu putem platformi kao što su Amazon Alexa ili Google Assistant.

Xiaomi prečišćivač vazduha - onlajn prodaja

Istraži našu ponudu i već sada poruči ovaj prečišćivač. Na ePlaneti te čekaju akcijske cene. 

Back to Top