Patike za decu i bebe

Artikli 1-36 od 1069

Silazno
po strani

Patike za decu - za baš svaku aktivnost i udobne korake

Klasične bele, crne ili teget, šarene i upadljive, sa printom crtanih junaka ili neprevaziđene “starke” - nudimo ti pregršt ideja za kupovinu dečijih patika. Našom ponudom želimo da ti olakšamo izbor, bilo da gledaš patike za devojčice ili patike za dečake.

Iako se o njihovoj kupovini možda najviše razmišlja pred polazak u školu, kada želiš decu opremiti udobnim i kvalitetnim patikama za jesen, kupovina patika je aktuelna svih 365 dana u godini, jer nas ponude brendova kontinuirano inspirišu da se proba i kupi nešto novo i još nedoživljeno. To tinejdžeri najbolje znaju.

Adidas, Nike, Puma ili Reebok ćeš uvek prepoznati po neprevaziđenoj klasici koja pristaje baš svakoj prilici - od škole do sportskih terena ili odlaska na žurke. Naravno da se ovi brendovi nisu zadržali samo na klasičnim modelima, pa tako nude modele čije vibrantne boje, futuristički dizajn i printovi sa junacima iz crtaća pozivaju na akciju, druženje i kreiranje uspomena. Benetton, Lotto ili Sergio Tacchini su tu kad elegantne dečije patike, čiji je pečat sportske elegancije prepoznatljiv kroz generacije.

Skechers, New Balance ili Geox nude udobnost kojoj nema premca, a njihovi dizajneri iznenađuju iz dana u dan.

Dečije terrex patike i patike za trčanje

Ako znamo da je deci potrebna igra i što više aktivnosti na otvorenom, čak i kad je napolju minus, na ePlaneti ćeš naći terrex patike za decu, i nezaobilazne dečije patike za trčanje.

Ne zaboravi da pogledaš ponudu dečijih cipela i dečijih čizama, kako bi cela porodica bila spremna za jesenje i zimske aktivnosti. 

Patike za sport

Za decu koja treniraju i vole da provode svoje slobodno vreme na sportskim terenima, na Planeti Sport ćeš naći fenomenalan izbor kopački za decu, kao i dečijih patika za fudbal. Takođe, za dečake koji vole igru pod obručem lako ćeš izabrati nove omiljene dečije patike za košarku.

Patike za različite sezone

U jesen kad počinje nova školska godina najpre se razmišlja o kupovini dubokih patika za decu, jer će im biti vrlo korisne i udobne kada zahladi. S proleća, kada otopli, platnene patike za decu biće odličan izbor.

Top brendovi po odličnim cenama

Možda je teško ispratiti sve nove modele dečijih patika koje brendovi lansiraju na tržište, ali zato smo mi tu. Samo nekoliko klikova te dele od najaktulenije ponude koju ćeš sresti upravo na ePlaneti, i čeka te bogat izbor najpopularnijih modela patika za dečake i devojčice. Brendovi kao što su Nike, Adidas, Converse, Puma, Skechers, Lotto, New Balance, Reebok i ostali kontinuirano ulažu veliki napor i kreativnost kako bi lansirali patike koje će deca ponosno nositi. To su brendovi koji žele opravdati poverenje.

Back to Top