Blenderi

Artikli 1-36 of 123

Silazno
Strana
po strani

Blenderi cene i akcije - pripremi zdrave napitke i ukusnu hranu

Početi jutro zdravim napitkom od voća i povrća čest je ritual čoveka savremenog doba, zato je blender jedan od najčešće korišćenih aparata u kuhinjama, pogotovo u porodicama koje imaju malu decu. Pripremanje dečijih obroka, kada kređe prelaz na nešto čvršću hranu, i te kako je olakšano uz dobar blender. 

Voćne kaše, koje deca toliko vole, lako i brzo se pripremaju u blenderima, a na tebi je da izabereš onaj koji najbolje odgovara potrebama tebe i tvoje porodice.

Blenderi mogu biti odličan poklon dragim osobama prilikom useljenja. Nutribullet je posebno tražen za takve prilike.

 

Smoothie blender

Blender za “smuti” stekao je veliku popularnost kako je i raslo osvešćivanje za zdravom ishranom. Napici koji kombinuju voće, povrće, semenke i ostale zdrave dodatke odličan su izvor vlakana i vitamina, pa su omiljeni svim uzrastima, od najmlađih do onih starijih. 

Neki osnovni i jednostavniji modeli blendera biće dovoljni samo za miksanje voća i povrća, dok će blenderi jače snage i funkcija biti odličan izbor i kada želiš dodati čvrste dodatke, poput koštunjavog voća. 

 

Snaga i brzina blendera

Što se tiče brzine blendera, preporuka je da se biraju oni koji imaju više brzina, kako bi se podešavala baš ona koja ti treba. Obično je to raspon brzina od 3 do 10.

Najčešće se koriste oni snage od 500 W i oni su sasvim dovoljni za svakodnevnu upotrebu i prosečne korisnike. U blendere snage veće od 500 W možeš ubacivati i čvrste plodove i dobićeš baš onu konzistenciju koju želiš.

 

Štapni blenderi

Praktični, lako se prenose i odličan alat za pripremanje potaža, kašica i slatkih obroka. Štapni blenderi imaju dovoljnu snagu za pripremanje svih kašastijih obroka, delovi se rasklapaju i lako se peru. Upravo zbog svih ovih karakteristika stekli su veliku popularnost.

Back to Top