Adidas patike za decu

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 370

Silazno
po strani

Ikonične adidas patike za najmlađe

Adidas patike za decu su dizajnirane kako bi odgovorile na najrazličitije potrebe deteta, pružajući im podršku u svakodnevnim avanturama, bez obzira da li se radi o igri na dvorištu ispred zgrade, školskim aktivnostima ili odlasku na trening.

Kod adidasa možeš da očekuješ mnoštvo modela prepoznatljivih po modernom dizajnu i atraktivnim bojama - od klasičnih, jednostavnih patika pročišćenog dizajna i tri čuvene linije, do šarenih i vibrantnih boja koje su deci posebno zanimljive. Na određenim modelima adidas dečijih patika ocrtani su omiljeni junaci iz crtaća i stripova.

Zašto su adidas patike toliko popularne kod dece?

Lakoća koju ove patike pružaju je nešto što deca brzo osete i rado ih obuvaju. Ergonomski oblikovani đonovi i meki ulošci zaslužni su što su adidas patike vrlo udobne, čak i tokom celodnevnog nošenja. 

Tu su podesive vezice ili čičak trake, pa je obuvanje i izuvanje vrlo lagano i brzo, jer deca znaju biti jako nestrpljiva dok čekaju da izađu na igralište. Osim toga, sa ovim patikama lako će savladati učenje vezivanja pertli.

Kreiraj adidas stil zajedno sa ePlanetom - najbolja onlajn kupovina

Ne zaboravi da su i adidas trenerke takođe popularne u našoj ponudi. Adidas stil je neodoljiv i privlačan već decenijama, i ta ljubav se gaji već od najmlađih dana.

Back to Top