Guralice za bebe i decu

Artikli 1-36 od 51

Silazno
Strana
po strani

Guralice za decu - nek prvi koraci budu u duhu zabave i igre

Prvi koraci nikad nisu laki, ali su puni adrenalina i ushićenosti, jer se deca raduju istraživanju sveta oko njih. Posle faze puzanja kreće propinjanje na noge i želja da učine prve korake već je vidljiva. Tada na scenu stupaju guralice za bebe, koje pomažu da prvi koraci prođu lako i bez puno napora. Pružaju im sigurnost i bezbednost, što je od velikog značaja baš u tom periodu kada bojažljivo prave korake.

Savremene dečije šetalice prave se od plastike, kao i od drveta, i osim što imaju glavnu funkciju da bebi olakšaju prve korake, ujedno pružaju zabavu  i edukaciju, u vidu dodataka koji se nalaze na prednjim stranama guralica. Šetalice za bebe obično se koriste tokom boravka u kući, mada su praktične i kad se izađe ispred zgrade ili u kućnom dvorištu.

Zašto je dobro imati guralice za bebe i decu?

Guralice za prohodovanje dizajnirane su da detetu olakšaju prve korake, tako što će se pomoću njih učiti održavanju ravnoteže i koordinaciji pokreta, ujedno razvijajući motoričke veštine. Najčešće se radi o guralicama sa četiri točka, jer su najstabilnije, a kako dete raste onda se možeš odlučiti na guralice u vidu autića ili konjića, jer oni zahtevaju nešto veći uzrast u odnosu na onaj kada se prave prvi koraci. Guralice su inače namjenjeni deci uzrasta od godinu do tri.

Njihov dizajn prati potrebe deteta u tom uzrastu, a najpre su kreirane tako da budu što bezbednije i ugodnije za vožnju. To znači zaobljene ivice i ručke koje su prilagođene njihovim ručicama. Na aktiviti tabli guralica nalaze se interaktivni i edukativni elementi uz koje dete uči prve oblike, boje, vrste životinja, a zvučni i svetlosni efekti pružaju dodatnu zabavu.

Uz guralice, odnosno šetalice, deca stiču sigurnost i samopouzdanje, učeći se slobodi i nezavisnosti.

Guralice za prohodavanje - onlajn cene

Na ePlaneti te čeka odličan izbor dečijih guralica, i to raznih oblika, boja, veličina i sa motivima koji i te kako privlače pažnju najmlađih. Kod nas možeš da očekuješ uvek povoljne cene i popuste.

Tvoj izbor mogu biti guralice u obliku životinja, poput kravice, slončeta ili konjića za jahanje, zatim vrlo popularne auto guralice, a kod nas ćeš naći i tradicionalni dubak. Bilo koju da izabereš, zabava je zagarantovana, jer svako kretanje deci pruža zabavu, a otkrivanje sveta oko sebe njima je posebno zanimljivo.

Back to Top