Nike patike za fudbal

Filteri
Filteri:

11 Artikala

Silazno
po strani

Zašto su Nike patike za fudbal popularne širom sveta?

Nike se uvek prepoznaje po inovativnosti i implementaciji najnovijih tehnologiji u lansiranju sportskih patika. I u segementu patika za fudbal Nike je fokusiran na odlične performanse i nenadmašnu udobnost, a uz to ruku pod ruku idu i stil i dugotrajnost.

Bez obzira da li si profesionalni igrač ili u futsalu uživate rekreativno, Nike patike za fudbal pružiće ti sve ono što je potrebno za vrhunsku igru na terenu.

Inovativni materijali i dizajn

Kako bi lansirao besprekorne fudbalske patike Nike često koristi inovativne materijale poput sintetičke kože ili naprednih verzija tekstila za gornji deo patika. Ti materijali pružaju ravnotežu između fleksibilnosti, trajnosti i prozračnosti.

Nike je poznat i po svom jedinstvenom i vanvremenskom dizajnu, uključujući jarke boje i printove privlačne igračima širom sveta. 

Ugrađene tehnologije

NikeSkin tehnologija zaslužna je za čvrsto pristajanje i odličan osećaj za loptu, što je jako važno pri driblanju i kontroli lopte. Flyknit se kao tehnologija koristi u određenim modelima futsal patika, a ona daje laganu podršku i besprekorno pristajanje.

Nike Zoom Air odgovorna je za amortizaciju, osigurava odzivnu i udobnu podršku ispod stopala.

Prednosti u performansama

Prianjanje: Nike patike za fudbal obično imaju gumirani đon dizajniran za izvrsno prianjanje na tvrdim, unutrašnjim površinama.

Kontrola: Teksturirana gornja površina u mnogim modelima poboljšava kontrolu lopte, omogućavajući bolje driblanje i pasove.

Odzivnost: Amortizacija i dizajn đona su optimizovani za brze, okretne pokrete, neophodne u brzom okruženju unutrašnjeg fudbala.

Prozračnost: Ventilacija je ključni aspekt, sa materijalima i dizajnerskim izborima koji promovišu cirkulaciju vazduha, održavajući stopala hladnim i suvim.

Ne propusti da u našoj ponudi pogledaš i Nike kopačke.

 

Back to Top