Beko veš mašine

Filteri
Filteri:

Najprodavaniji brendovi veš mašina:

25 Artikala

Silazno
po strani

Beko veš mašine - više od tehnologije

Kada se odlučiš za brend Beko, kupuješ ne samo uređaj ili aparat, već i parče mira i komfora. Beko veš mašine se odlikuju kombinacijom pametnih rešenja i 

jednostavnih i korisnih programa, i kao takve su na meti promišljenih kupaca. 

Beko stavlja fokus na tome da inovativne tehnogije budu svima prijemčive, i lake za korišćenje. Upravljanje je intuitivne, pa su jednostavne čak i za one koji nisu vešti sa najnovijim tehnološkim trendovima. Osim toga, Bekove mašine za pranje veša su izuetno elegantne i moderno dizajnirane.

Bilo da prioritet daješ dizajnu, energetskoj efikasnosti ili najnovijim pametnim programima rada Beko nudi prilagođene uređaje baš za tebe i tvoje potrebe.

ProSmartInverter motor u Beko veš mašinama je bez četkica, što znači tihi rad, uštedu energije i dugotrajnost. Ono što će te odmah oduševiti je što određene Beko mašine za pranje veša poseduju program za prepoznavanje 24 vrste fleka, pa neće biti potrebe da mrlje na tkaninama tretiraš pre pranja, već samo ubaci garderobu u bubanj. Kad smo kod fleka, kod određene serija mašina srešćeš i program koji ih tretira parom, kako bi se pre procesa pranja omekšale i lakše uklonile.

AquaTech tehnologija će ubrzati proces pranja do 50% i pružiće nežniju negu vešu. Ova tehnologija efikasno čisti koristeći snagu vode, a da tkanine pritom ostanu neoštećene.

Talasasto pranje veša zaslužno je što ono ostaje nežno. Takođe, ove mašine čuvaju trajnost pamučne garderobe, a poseduju i posebne programe za sportsku odeću i vodootporne materijale.

DrumClean+ program pruža potrebnu higijenu bubnja, bez nakupljenog deterdženta ili prljavština. 

Otkrij još mnoštvo funkcionalnosti u Beko veš mašinama, poruči onlajn i napravi uštedu u kućnom budžetu.

 

Back to Top