Šerpe i lonci

Artikli 1-36 od 316

Silazno
po strani

Lonci - efikasnost i kvalitet kuvanja

Nekad su se lonci i šerpe proizvodili u jednostavnom dizajnu, svedeni boja, dok danas njihove šare pozivaju da se prepustimo čaroliji kuvanja. Često želimo da obnovimo postojeći “fond” našeg kuhinjskog posuđa, jer su šerpe različitih dimenzija uvek potrebne. Zato se prepusti našoj ponudi i biraj šerpe u skladu sa tvojim navikama i potrebama.

Ekspres lonac je ponovo aktuelan u našim domovima, a nekad smo ga viđali samo kod baka. Zbog brzog tempa života želimo jela koja se brzo i lako kuvaju, a najbolji način za to su upravo  ekspres lonci. Kupovina ekspres lonca je investicija koja se isplati, a na tebi da je da odlučiš koju zapreminu želiš, zavisno od broja članova domaćinstva. Obično je za dva člana dovoljno 4 litra, za četiri osobe 6 do 7 litara, a za više od 6 osoba 8 do 9 litara.

Metalac ekspres lonac je izuzetno tražen, pa ćeš na našem sajtu naći njihove različite zapremine. Napravljeni su od nerđajućeg čelika, sa akutermnim dnom i anatomskim ručkama.

Čeka te izbor dubokih i plitkih šerpi najpoznatijih brendova kao što su Metalac, KAPP, Merhzer, Bonera. U našoj ponudi pronađi i lonac za kuvanje na pari i šerpe za sosove i umake. Svakako, možda se odlučiš i za set kuhinjskih šerpi.

Back to Top