Šolje za kafu, čaj i espresso

Artikli 1-36 od 106

Silazno
Strana
po strani

Šolje za kafu i čaj - užitak koji se ne prepušta slučaju

I na poslu i kod kuće imaš svoju omiljenu šolju za kafu? To je znak da zaista uživaš u ritualu zvanom ispijanje prve jutarnje kafe. To je svojstveno većini ljudi koji te okružuju, jer je omiljena šolja i omiljeni dnevni napitak spoj koji čini da dan lepo počne.

Šolje za kafu koje ćeš naći u našoj ponudi razlikuju se po bojama, dezenima, stilovima i veličinama. Neko voli klasične šoljice za kafu, jednostavnih boja i bez šara, dok neko drugi ipak preferira ekspresivniji stil.

Bilo da voliš klasičnu domaću kafu ili kafe iz aparata, šolje koje poručiš sa našeg sajta biće idealne i kao šolje za espresso. Ako razmišljaš kako obradovati dragu žensku osobu, onda ti dajemo ideju da joj pokloniš set šolja za kafu. 

 

Staklene šolje za kafu

Jednostavne, efektne, i lako se uklapaju u različite enterijere - tako bi se mogle opisati staklene šolje za kafu. Njihova svedenost čini ih čestim izborom među kupcima. Nekad se koriste i kao šolje za čaj. 

 

Porcelanski set za kafu

Ovo je idealan poklon za mladence, ili kad drugarici i kumi ideš na useljenje. Obično se sastoji od šest šoljica, i biće to poklon koji će tu osobu uvek podsećati na tebe.

 

Back to Top