Patike za košarku

Artikli 1-36 od 68

Silazno
Strana
po strani

Patike za košarku - opremi se na ePlaneti

Pod obručem se vodi najžešća bitka za koš, a svaki skok je sigurniji i lakši onda kada nosiš vrhunske patike za košarku. Škripa na parketu je obavezan zvuk koji prati svaku utakmicu, a na terenu u tvom kraju već su navikli na burno navijanje i dosta koševa.

Bez obzira na vrstu podloge, košarkaške patike imaju svoj zadatak - svaki korak mora biti stabilan i fleksibilan, kako ne bi došlo do povreda. Paralelno sa funkcionalnošću, košarkaške patike je uvek pratio ikonični momenat, a za to je najviše zaslužan Majkl Džordan - dovoljno je reći Air Jordan.

Trčanje, nagli okreti, skokovi - celokupna dinamičnost ovog sporta uslovila je kreiranje specifičnih performansi košarkaških patika, kako igra ne bi trpela i kako bi što više koševa bilo ubačeno. Najvažniji elementi pri izradi ovih patika odnose se na amortizaciji pri skoku, mekane jastučiće u srednjem đonu koji pružaju odličan povrat energije i smanjuju pritisak na zglobove, kao i na zaštitu i fiksiranost zgloba. 

Lopte za košarku - zakucaj za pobedu

Možda ne znamo koji brend najviše voliš i čije bravure na parketu te iznova oduševljavaju, ali znamo da ti nudimo najpovoljnije cene košarkaških patika. Nike, Adidas i ostali brendovi su se pobrinuli za dizajn i performanse košarkaških patika, a na tebi je da izabereš broj i zakažeš termin naredne utakmice.

Ne zaboravi da te kod nas čekaju i lopte za košarku. 

Back to Top