Gorenje frižideri

Filteri
Filteri:

31 Artikala

Silazno
po strani

Gorenje frižideri - mnogo više od aparata

Gorenje ima frižidere baš za svakog od nas - ovo je brend kome se veruje i koji se rado kupuje širom Srbije. Jednostavni za upotrebu, obogaćeni prestižnim inovacijama i besprekornim dizajnom, Gorenje frižideri imaju skoro pa kultni status. Kada su iz Gorenja lansirali i vintage modele frižidera, tek tada je svet “poludeo” i poželeo baš jedan takav u svom domu.

Šta čini Gorenje frižidere tako kvalitetnim i uvek poželjnim za imati u domu? Oni su sve, samo ne obični. Čine život lakšim i jednostavnijim, jer se oslanjanju na lakoću upravljanja i funkcije koje idu u korak sa imperativima modernog doba u kom živimo. Zato ti nude pregršt dobrih karakteristika koje će ispratiti potrebe članova tvog domaćinstva.

Bilo da ti trebaju samostojeći ili ugradni, kombinovani ili side by side, Gorenje pruža maksimum vrhunskih preferenci.

Šta te očekuje? Optimalan rad i optimalna potrošnja energije uz inverter tehnologiju. Osim uštede na računima za struju, ova tehnologija pruža i duži životni vek frižidera. Svežina namirnica biće očuvana uz pomoć MultiFlow 360 °C, jer se hladan vazduh izbacuje kroz više otvora u unutrašnojsti frižidera, i to celom vertikalom.

NoFrost sistem sledeća je odlična funkcija, jer sprečava stvaranje leda na zidovima frižidera, i ne moraš izdvajati vreme za proces odmrzavanja. Hladan vazduh se osvežava ventilatorom, nema vlage, i ujedno ne dolazi do isušivanja namirnica, već se održava optimalna vlažnost.

Interesantno je i to što postoji opcija praćenja koliko često otvaraš vrata u prvoj nedelji korišćenja. AdaptTech, kako se inače zova ta tehnologija, prepoznaće periode kada najčešće otvaraš vrata, pa se automatski spušta temperatura za 1 do 2 stepena pre te satnice.

Kada ti je potrebno izuzetno brzo hlađenje namirnica i pića, tu je opcija SuperCool, kao i FastFreeze za brzo zamrzavanje. Intezivniji rad biće pri temperaturi od - 24 °C.

U Gorenje frižiderima postoje posebne fioke za skladištenje mesa, XtremeFreeze, pa se nakon kupovine meso u njima zamrzava mnogo brže u odnosu na uobičajeno vreme. Osim toga, CrispZone fioka će čuvati svežinu i zrelost voća i povrća na najbolji način, jer takve fioke imaju Humidity Control.

Police unutar frižidera možeš lako da pomeraš, kreirajući raspored kako tebi odgovara.

Energetski razredi Gorenje frižidera se kreću od A, koji troše najmanje energije, do onih klase G koji troše znatno više struje dok rade. Svakako, preporuka je da se biraju oni u klasi A, jer ćeš uštedeti na duže staze.

Istraži našu ponudu i izaberi frižider prema tvojim potrebama!

Back to Top