Gorenje kombinovani frižideri

Filteri
Filteri:

15 Artikala

Silazno
po strani

Frižideri spremni za sve prilike

Kombinovani frižideri brenda Gorenje dolaze sa zamrzivačem u donjem ili gornjem delu. Jednostavnost i lakoća rukovanja, jedinstvene funkcije, koje idu u korak sa tvojim potrebama, i dizajn koji se savršeno uklapa u bilo koju kuhinju - sve su to odlike najnovijih serija kombinovanih frižidera ovog brenda.

Ko želi da u jednom uređaju spoji funkcije frižidera i zamrzivača, u kapacitetu koji je dovoljan za određeno domaćinstvo. Kapacitet se meri u litrima. 

NoFrost plus tehnologija - bez odmrzavanja

Ovo je tehnologija koja pruža optimalan nivo hlađenja i zamrzavanja, pa će tako u zamrzivačkom delu spreiti stvaranje leda, a u delu za frižider kreira najoptimalniju temperaturu za vlažnost namirnica. 

Fioke za adekvatno čuvanje namirnica

Praktičnost skladištenja namirnica ogleda su u specifičnim fiokama, poput onih za voće i povrće, kao i meso (XtremeFreeze i CrispZone fioka) u kojima se održava dovoljna količina vlažnosti i svežine, pa namirnice imaju duži rok trajanja.

Svaki od njih ima pregledne police u vratima frižidera, a kod nekih modela police u vertikalnoj strukturi možeš podešavati onako kako tebi odgovara. 

Inverter kompresor

Radi tiho, pouzdan je i garantovana je njegova dugotrajnost. Njegova uloga je da spreči fluktuacije u temperaturi, pa će u najkraćem roku prilagoti temperaturu hlađenja spoljašnjim uslovima, posebno kada se vrata često otvaraju. 

Ušteda energije

Kako bi se postigla maksimalna energetska efikasnost, i uštedelo na računima za struju, Gorenje kombinovani frižideri imaju odličnu toplotnu izolaciju, dihtovanje vrata i elektronsku regulaciju radi što manjeg utroška struje. O vrhunskoj tehnologiji hlađenja da ne trošimo puno reči, jer ćeš se u to uveriti nakon kupovine.

Još mnoštvo fenomenalnih funkcija kombinovanih frižidera otkrićeš u ponudi na našem sajtu, a Gorenje te neće nikad izneveriti.

Back to Top