Bosch kombinovani frižideri

Filteri
Filteri:

6 Artikala

Silazno
po strani

Preciznost njemačkog inženjeringa - zašto je veliko poverenje u Bosch aparate 

Sa zamrzivačem dole ili gore - biraj Bosch kombinovane frižidere kada želiš kvalitet, dugotrajnost i odlične performanse za čuvanje i skladištenje hrane. Dolaze u različitim dimenzijama i veličinama, kao ugradni ili samostojeći, a poznati su još i kao integrisani frižideri sa zamrzivačem.

Reč je o dugotrajnom čuvanju svežine namirnica, i to u fiokama koje su dovoljne velike da u njih stane ono najvažnije. LED osvetljenje celokupne unutrašnjosti frižidera daje poseban komfor, a konzistentno i dinamično hlađenje, uz kruženje vazduha, omogućava da namirnice uvek budu adekvatno zaštićene i da zadrže vlažnost.

Kada kupiš Bosch kombinovani frižider sa NoFrost ili NeoFrost tehnologijom uštedećeš i vreme, jer nema potrebe za odmrzavanjem. S obzirom na to da ove frižidere odlikuje vrhunska tehnologija hlađenja nema potrebe za bacanjem hrane, jer se namirnice čuvaju na najefikasniji način.

Lakoća upravljanja i mogućnost povezivanja sa mobilnom aplikacijom dodatna je prednost i razlog za kupovinu. Preko Home Connect aplikacije lako možeš da pristupiš frižideru i upravljaš njime sa bilo koje lokacije. Možeš npr. da regulišeš temperaturu, prilagođavaš svetlo, pa čak i da primiš obaveštenje ako su vrata frižidera ostala otvorena.

Back to Top