Umbro patike za fudbal

Filteri
Filteri:

31 Artikala

Silazno
po strani

Šta odlikuje Umbro-vu jedinstvenu tradiciju proizvodnje patika za fudbal?

Među mnoštvom brendova koji proizvode patike za fudbal, Umbro se ističe svojom jedinstvenom kombinacijom tradicije, inovacija i posvećenosti fudbalu na tvrdim podlogama. Umbro patike za fudbal dizajnirane su namenski za tvrde površine, i kao takve nenadmašan su spoj tehnologije, udobnosti i dizajn, izdvajajući se na tržištu prepunom konkurencije.

Umbro je odavno sinonim za fudbal, a njihove patike za futsal verno prate dugogodišnju tradiciju i nasleđe.

U odnosu na kopačke, patike za fudbal u dvoranama su prilagođene tvrdoj podlozi, odnosno karakteru tog sporta koji traži brzinu, okretnost i spretnost. Odsustvo krampona zamenjeno je ravnim, gumiranim đonom, koji je zaštitni znak Umbro patika za fudbal. Ovaj dizajn pruža optimalno prianjanje na tvrdim površinama, omogućavajući igračima da izvode brze okrete, i da održavaju stabilnost bez ostavljanja tragova.

U kreiranju gornjeg dela patika pravi se kombinacija sintetičkih materijala i tekstila. Ta mešavina ne radi se samo zbog estetike, već i zbog funkcionalnosti. Materijali su odabrani zbog svoje trajnosti i sposobnosti da izdrže izazove ove igre. Besprekorno urađeno gornjište nudi udobno pristajanje, prilagođavajući se stopalu i smanjujući rizik od žuljeva, čestog problema u ovakvom tipu igre.

Udobnost je dodatno poboljšana amortizacijom u srednjem đonu. Umbro koristi lagane penušave materijale koji apsorbuju udarce i pomažu u povratu energije. Ta karakteristika je posebno važna za futsal, gde tvrda površina može biti neumoljiva prema stopalima i zglobovima. Amortizacija ne samo da štiti igrača, već i doprinosi odzivnijoj igri, omogućavajući brze, energične pokrete.

Prozračnost koja pruža relaksaciju tokom igre

Još jedan aspekt u kojem se Umbro fudbalske patike za fudbal ističu je prozračnost. Fudbal u dvoranama i te kako je naporan i intezivan,  a nedostatak odgovarajuće ventilacije u patikama može dovesti do nelagodnosti pa čak i zdravstvenih problema poput atletskog stopala. Umbro se uhvatio u koštac sa tim izazovom tako što je osmislio strateški postavljene ventilacione otvore i prozračne materijale, osiguravajući da stopalu pruži udobnosti da ono bude suvo tokom cele utakmice.

Fokus Umbra kao brenda je na praktičnosti i performansama, osiguravajući da svaki model patika ponudi osnovne karakteristike potrebne za unutrašnji fudbal bez nepotrebnih komplikacija.

Pogledaj i našu ponudu Umbro kopački.

Back to Top