Plafonjere i zidne lampe

Artikli 1-36 od 1040

Silazno
po strani

Plafonjere i zidne lampe - osvetljenje koje ti je potrebno

Ukoliko želiš svedeniji stil u osvetljenju, i nisi ljubitelj velikih lustera, onda su plafonjere i zidne svetiljke idealan izbor za tebe. Obezbediće potrebnu jačinu svetlosti, a neće stilski zagušiti prostor.

LED plafonjere su posebno tražene, jer imaju dosta prednosti u odnosu na klasične sijalice. Najpre, radi se o značajnoj uštedi energije. Baš ove plafonjere su efikasne i dugotrajne, pa se često biraju za javne prostore i poslovne objekte.

 

Zašto su LED plafonjere dobar izbor?

LED plafonjere odlikuje dugotrajnost, što ih čini odličnim izborom za prostorije koje se često koriste ili one u kojima je potrebno konstantno osvetljenje.

Proizvode se u raznim oblicima, veličinama i dizajnima, što omogućava lako prilagođavanje enterijeru tvog doma. Mogu se koristiti u spavaćim i dečijim sobama, kao i u dnevnim boravcima, hodnicima i kupatilima. 

LED plafonjere su i ekološki dobar proizvod, jer nemaju u sebi živu i dostale štetne materije koje su prisutne u tradicionalnim sijalicama. Osim toga, LED svetlo je prirodno i ne emituje štetne UV zrake.

Sve ovo su više nego dovoljni razlozi da već sada odabereš LED plafonjere i zidne svetijljke sa našeg sajta i osvetliš kućne i radne prostorije. Pogledaj ponudu brenda PHILIPS i videćeš zašto su njihove svetiljke među najtraženijima.

 

LED plafonjere za kupatilo

Kada je reč o osvjetljenju kupatila, upravo će LED plafonjere biti najbolji izbor, jer kupatilo traži praktičnost i ne toliku ekspresivnost, koju obično naglašavamo u dnevnim sobama. Biraj oblik i dimenzije spram veličine postojećeg prostora, i podešavaj osvetljenje u nivou koji ti odgovara.

 

Zidne lampe

Praktične, funkcionalne i jednostavne - zidne lampe odlične su kada dođe momenat da se postavi npr. osvetljenje iznad kupatilskog ogledala, ili na zidu tik iznad radnog stola.

Back to Top