Saksije i žardinjere

Artikli 1-36 od 211

Silazno
po strani

Ukrasi terasu ili balkon zanimljivim saksijama i žardinjerama

Visoke ili niske, ovalne, okrugle, pravougaone ili kockaste - saksije i žardinjere za sveće obavezan su dekor onih koji imaju terase, balkone i dvorišta. Obično s proleća nadolazi motivacija i inspiracija da se kreće u sadnju cveća, a tome prethodi i izbor adekvatnih saksija.

Na pravom si mestu, jer ćeš na ePlaneti sigurno pronaći saksije koje savršeno odgovaraju onom što je zamišljeno, i estetski i funckionalno. Najpopularnije su plastične saksije za cveće, zbog praktičnosti i lakog održavanja. Na tebi je da izabereš boju, oblik i količine koje su ti potrebne, a imajući u vidu naše akcijske cene, verujemo da su na ePlaneti i najjeftinije saksije za cveće.

Plastične saksije i žardinjere

Plastične saksije i žardinjere su najpopularniji izbor za postavljanje na terasama i balkonima, zahvaljujući svojoj praktičnosti, estetici i dugovečnosti. 

Plastične saksije za cveće su znatno lakše od onih napravljenih od terakote ili betona, što ih čini idealnim za upotrebu na balkonima i terasama gde je ograničeno opterećenje koje konstrukcija može da podnese. Laka prenosivost omogućava neometano preuređenje prostora po želji ili potrebi za premještanjem biljaka radi optimalnog izlaganja suncu.

Zahtevaju minimalno održavanje. Lako se čiste običnom vodom, a površina im je takva da se na njoj manje primećuju tragovi vode ili soli. Takođe, plastične saksije ili plastične žardinjere ne upijaju vodu kao što to čine porozni materijali, što pomaže u očuvanju vlage u zemljištu i smanjuje potrebu za čestim zalivanjem.

Plastične saksije i žardinjere - najbolja cena na ePlaneti

U poređenju sa onim napravljenim od drugih materijala, plastične saksije su često cenovno povoljnije. To ih čini pristupačnim izborom za sve koji žele da uredno i estetski obogate svoj prostor bez velikih ulaganja.

Ove saksije ćeš naći u širokom spektru boja, oblika i veličina, što omogućava značajnu fleksibilnost u osmisščjavanju spoljašnjeg prostora. Bilo da preferiraš moderni, tradicionalni ili eklektični stil, na ePlaneti ćeš lako odabrati  plastične žardinjere i plastične saksije koji će se savršeno uklopiti u tvoju viziju.

Ne zaboravi da se u našoj ponudi nalaze i plastični podmetači za saksije i žardinjere.

Back to Top