Prese i stajleri za kosu

Artikli 1-36 od 171

Silazno
po strani

Prese, pegle, stajleri i figaro za kosu - tvoj put do nezaboravnih lokni i talasa u kosi

Ispravljena ili uvijena, sa loknama ili blagim talasima - lepa kosa ženi daje samopouzdanje. Kada je reč o kosi dame ništa ne prepuštaju slučaju, zato pažljivo biraju prese za kosu.

Kada imaš ravnu kosu često poželiš da svojoj kosi podariš talase, zato kao prvi saveznik uskaču pegle za kosu, koje takođe i peglaju kosu onda kada to poželiš. Pegle za kosu koriste visoke temperature, koje se mogu podešavati, kako bi se postiglo uvijanje ili ispravljanje. Obično su niže temperature pogodne za oštećeniju kosu, dok jača i deblja kosa može da podnese i više temperature.

Prese za kosu imaju keramičke ploče koje se brzo zagrevaju, a na nekim modelima te ploče su obogaćene mineralima, pa čak i uljima. Ne moraš da čekaš leto i so u kosi, jer će presa za talase da ti pruži ležerni i neobavezni letnji izgled. 

Najpopularnije su Remington prese za kosu, koje čak imaju i senzore za merenje vlage kose i zaštitu od isušivanja i pucanja. Podjednako tražene su i Rowenta prese, Philips prese, kao i Babyliss pegle za kosu, a mi preporučujemo da detaljno istražiš našu ponudu i izabereš onu koja će ti najbolje odgovarati.

Stajleri i figaro za kosu

Zahvaljujući stajlerima lako i brzo ćeš formirati lokne i tako kosi dati novi sjaj i volumen. I kod stajlera se može podešavati temperatura grejanja, a reč je o automatskom uvijanju kose, pramen po pramen. Preporuka je da biraš one sa keramičkim premazom, jer ne oštećuju kosu.

Figaro za kosu tradicionalno je dobar izbor, jer se i sa njim kreiraju lokne koje dugo traju. To mogu biti uske ili široke lokne, zavisno kako se koristi figaro i kako se rotira. Brzo se zagrevaju i spremni su za rad za oko pola minuta nakon što se upali.Back to Top