Side by side frižideri

15 Artikala

Silazno
po strani

Side by side frižideri - elegancija, širina i vrhunske performanse

Side by side frižideri zovu se još i američki frižideri. Odlikuje ih značajno veći kapacitet za rashlađivanje i zamrzavanje hrane u odnosu na klasične frižidere.

Ovo su frižideri koji su namenjeni nešto prostranijim kuhinjama, jer su njihove dimenzije značajno veće u odnosu na kombinovane ili frižidere sa jednim vratima. Podeljeni su na dva dela, sa smerom otvaranja vrata iz sredine.

Karakteriše ih i to što su i u delu za zamrzavanje i rashladnom delu police i fioke lepo raspoređene, što olakšava raspodelu namirnica i stvara osećaj urednosti. 

Side by side frižideri imaju najnovije tehnologije za održavanje namirnica svežim, poput strujanja vazduha ili tehnologija smanjenja temperaturnih fluktuacija, a dodatnu sigurnost daje i to što mogu i do 12 sati čuvati hranu ukoliko dođe do prestanka rada. Funkcija brzog zamrzavanja jedna je od najkorisnijih, kao i naravno uvek poželjna NoFrost tehnologija.

Skala energetske efikasnosti se kreće od A do G, a najbolje bi bilo kupiti frižider koji je u A klasi, zbog manje potrošnje struje. 

Određeni modeli side by side frižidera, zavisno od brendova, imaju i dispenzere za vodu, kao i ledomate, ali i moštvo drugih korisnih funkcija.

Predlažemo i da pogledaš našu ponudu za kombinovane frižidere i frižidere sa jednim vratima.

Back to Top