Parne stanice

19 Artikala

Silazno
po strani

Parne stanice - peglanje koje štedi sve resurse

Ako je do sada bilo potrebno mnogo vremena da ispeglaš veš, izborom parne stanice uštedećeš ne samo vreme, već ćeš i manje fizičkog napora uložiti. Naime, pegle sa parnom stanicom nezamenjiv su saveznik jednog domaćinstva, posebno onih sa više članova i sa malom decom, gde je potrebno ispeglati velike količine veša i garderobe. Tada je potrebna jača mašina i efektivnost kako bi se za kratko vreme, sa vidnog polja, uklonilo famozno “brdo od garderobe”.

Glavna karakteristika pegle sa parnom stanicom je što je spoljni rezervoar za vodu mnogo većeg kapaciteta u odnosu na klasične pegle na paru. Veći protok pare, kao i intezitet pod kojim para izlazi, znači i olakšanje za one koji uvek imaju mnogo veša i garderobe za peglanje. Jer, peglanje ide brže i bez napora.

Najvažnija informacija koju treba da čuješ o parnoj stanici - ovde nema podešavanja temperature. Dovoljno je 2 min da se zagreje i može početi proces peglanja.

Podjednako efikasno se peglaju posteljine, krpe, zavese ili zahtevni komadi garderobe. Ne moraš da strahuješ kako ćeš ispeglati košulju od lana, jer to ćeš sada sa lakoćom obaviti. 

Osim što ćeš uštedeti vreme, štediš i novac, jer se manje struje potroši uz peglu sa parnom stanicom.

Među kupcima vlada najveće interesovanje za Philips parne stanice i Tefal parne stanice.

Back to Top