Philips parne stanice

Filteri
Filteri:

7 Artikala

Silazno
po strani

Kakvo iskustvo peglanja donose Philips parne stanice?

Philips, brend kome se veruje zbog kvaliteta i inovacija, lansiranjem svojih parnih stanica redefinisao je način peglanja i pružio lakoću koja je toliko bila potrebna, jer proces peglanja i nije baš omiljen svima.

Glavna karakteristika Philips parnih stanica je što pružaju snažan i konzistentan protok pare, koja prodire duboko u tkaninu i ima jačinu da ispravi i najupornije nabore. Time je peglanje brzo, efikasno i bez napora. Količina pare se prilagođava brzini peglanja.

Takođe, sa ovim parnim stanicama nema više podešavanja temperature peglanja, jer tu je OptimalTEMP tehnologija koja ne dozvoljava progorevanje tkanine. Sa peglanja farmerki možeš da pređeš na svilu bez da podešavaš adekvatnu temperaturu. 

Iako su Philips parne stanice tako snažne i efikasne, na izgled možda i rogobatne, iznenadićeš se koliko su lagane za upravljanje. Šaka i ruka se ne umaraju tokom peglanja, jer je za to zaslužan ergonomski dizajn ručke. 

Napredniji modeli Philips parnih stanica nude mogućnost i vertikalnog peglanja.

Veliki odvojivi rezevoar za vodu, kod nekih modela od čak 1,8 litara, olakšava ceo proces, jer ne moraš da brineš o stalnom dopunjavanju vode. Samim tim, veliku količinu odeće možeš ispeglati sa samo jednim punjenjem rezervoara.

Podjednako važno za istaći je i to što nema stvaranja kamenca, jer Philips parne stanice poseduju sistem koji redovno čisti stanicu, produžavajući tako njen radni vek.

Rad je poptuno bezbedan, jer postoji opcija automatskog isključivanja.

Razloga je više nego dovoljno da investiraš u baš ove parne stanice, jer ćeš dobiti na brzini, efikasnosti i lakoći peglanja koja daje vrhunske rezultate.

Back to Top