Samsung pametni satovi

Filteri
Filteri:

15 Artikala

Silazno
po strani

Samsung pametni satovi - vanremenski dizajn i funkcije

Tražiš pametni sat koji će istovremeno imati neverovatne performanse i estetsku besprekornost? Samsung ima rešenje za tebe, i to u vidu lansirane serije satova Samsung Galaxy Watch4, Samsung Galaxy Watch5 i Samsung Glaxy Watch5 Pro. Od momenta kada su se pojavili na tržištu osvojili su svetsku populaciju, jer su to satovi koji prate sve tvoje fizičke aktivnosti, pa su odličan saveznik u održavanju forme. Dodatno, oduševiće te neverovatne boje ovih satova.

Samsung Galaxy Watch - šta radi za tebe

Ako si još u nedoumici koji Samsung pametni sat da kupiš nemoj da brineš, jer ćeš upravo na ePlaneti naći odgovarajući model. Samsung Galaxy Watch je neodoljiv upravo zato što može svašta toga da isprati u tvojim svakodnevnim aktivnostima: praćenje sna, broj koraka, utrošene kalorije, meri nivo kiseonika u krvi, a tu je i GPS praćenje ruta. Npr. možeš i da izmeriš telesnu masu BIA metodom, i to za samo 15 sekundi. 

Za održavanje forme možeš da postaviš jasne ciljeve koje će Samsung pametni sat da prati i opominjaće te da ih dostižeš. Utoliko, neće ti manjkati motivacije, a tvoje telo će ti biti zahvalno. Imaćeš definisan trening po rutama.

Samsung pametni satovi izuetno su lagani, teže obično od 30 do 46 grama. Kod modela Samsung Galaxy Watch5 i Samsung Glaxy Watch5 Pro ekran je od safirno plavog kristala. Ukratko, ovo su satovi koji će te ostaviti bez daha, a ako ih gledaš kao poklon dragoj osobi oduševljenje neće izostati.

Back to Top