Kalupi i modle za kolače i torte

Artikli 1-36 od 90

Silazno
Strana
po strani

Kalupi za torte i kolače - budi spremna za nove delicije

Mirisu kolača raduju se svi članovi porodice, a kad se servira uz kafu onda predstavlja istinski hedonizam. Pregršt je ideja i recepata za poslastice, a skoro svaki od njih traži i odgovarajuće kalupe. 

Kalupi za torte i te kako olakšavaju proces pravljenja torti i kolača, jer na kraju daju kompaktnost i jasan oblik. Ujedno, osim što su funkcionalni, kalupi formiraju i posebnu estetiku u poslastičarstvu, pa je posebno zadovoljstvo servirati kolače spremljene po određenom kalupu. U to se svaki put uverimo kad vidimo kuglof na bakinom stolu.

Zavisno od oblika torte koju praviš u našoj ponudi pronađi četvrtasti kalup za torte ili pravougaoni kalup za torte.

Pre nego kreneš da praviš krofne ili kuglof poruči kalup za kuglof i kalup za krofne i videćeš da je ove poslastice izuzetno lako napraviti. Vrlo su popularni i kalupi za mafine, jer mafine vole svi uzrasti, a često ih pakujemo i deci za užinu. Isto važi i za projice, zato izaberi već sada kalup za projice i probudi kulinarsku kreativnost.

Kada poželiš nešto kremastije i osvežavajuće kolače, onda je čiz kejk dobra ideja, a kod nas ćeš naći baš kalup za čiz kejk. Ako voliš klasiku, preporučujemo ti da pogledaš i kupiš kalup za vanilice. 

Ne zaboravi, kod nas pronađi i kalup za hleb.Back to Top