Tosteri za sendviče i hleb, električni roštilji i grilovi

Artikli 1-36 od 183

Silazno
po strani

Tosteri za hleb i sendviče: započni jutro hrskavim hlebom

Ako voliš jutro da započneš zdravim i energetski dovoljno jakim doručkom onda su sendviči idealan izbor za tebe. Kombinacija raznih sastojaka po tvom ukusu, zajedno sa omiljenim hlebom, čini da su nam sendviči jedan od omiljenih izbora za doručak. 

Tosteri za hleb i aparati za sendviče olakšavaju nam pripremu doručka, a hrskavi hleb pruža najbolje ukuse. 

 

Tosteri za hleb

Sve generacije vole hrskav hleb, pa toster za hleb zauzima vrlo važno mesto u kuhinjama. Pre odlaska u školu i vrtić deca vole da pojedu sendvič od tostiranog hleba, ili kad im se tostirani hleb premaže omiljenim krem namazom. Sve ovo važi i za odrasle, jer je i za njih ovo brz, dobar i ukusan doručak.

Klasični, jednostavni tosteri imaju nekoliko stepeni zagrevanja, obično do 7, i dovoljno je samo minut da bi se dobile dve lepo prepečene kriške hleba. Zavisno od ukusa i preferencija neko voli slabije, a neko jače prepečen hleb. Radi se o automatskom izbacivanju hleba, i većina ima opciju zagrevanja i odmrzavanja. Tu je i tacna za mrvice.

 

Tosteri i aparati za sendviče

Osim klasičnih tostera posebno su traženi i aparati za sendviče, koji i te kako opravdavaju svoju funkciju. Dovoljno je da staviš kriške hleba, između njih sastojke od kojih želiš napraviti sendvič, preklopiš i za koji minut dobijaš savršeno spremljen sendvič, a možeš na isti način spremiti i hot dog ili hamburger. Ujedno, ovi preklopni aparati mogu poslužiti i kao grill, pa možeš lako i brzo grilovati povrće. 

 

Električni roštilji

Ne zaboravi da kod nas možeš kupiti i električni roštilj. Zbog svojih ne tako velikih dimenzija su izuzetno praktični i funkcionalni za većinu domova, a pogodni su i dok se spremaju roštiljski specijaliteti u dvorištima ili na terasama. Jačina temperatura se na njima može podešavati, a dobro i je to što se drške ne zagrevaju.

 

Prepusti se ponudi ePlanete i već sada izaberi i poruči toster ili roštilj među brendovima kao što su Tefal, Gorenje, VOX, Zilan, Philips, Ariete, Colossuds, ECG…

Back to Top