Peškiri

Artikli 1-36 of 101

Silazno
Strana
po strani

Peškiri i bade mantili - biraj pamuk i mekoću

Često je najbolji način da se opustimo i relaksiramo u toku dana onaj kada odlazimo pod tuš. Voda pomaže da odagnamo stres i oslobodimo se nagomilane tenzije kojoj smo tako često izloženi u ovom vremenu u kojem živimo. Topla kupka, mekan peškir i udoban bade mantil čine da smo na kraju dana ipak u miru sa sobom i svojim mislima.

Baš kao što i posteljinu biramo tako da maksimalno prija našem telu, i peškiri zaslužuju tu pažnju. Njihova mekoća i dobra moć upijanja su najbitniji faktori, i to je ono na što prvo bi trebalo da obratiš pažnju. Peškiri bi, takođe, trebalo da su otporni, jer se vrlo često peru na visokim temperaturama, zato bi biraj one koji su dugotrajni i kvalitetni, kao i da zadrže mekoću i boju tokom vremena.

Najbitnije, bitno je da su peškiri napravljeni od prirodnih materijala, i to najbolje da su od pamuka. Stopostotni pamuk neće izazvati alergije, prozračan je i dobro upija vlagu, dok lan ima slične karakteristike, ali ne može tako dobro da upija vodu kao pamuk.

 

Peškir za plažu

Odlazak na more posebno nas inspiriše da biramo nove peškire. Tada volimo vesele boje i sa morskim printom, kako bi užitak na moru bio potpun. Peškiri za plažu su deblji i imaju dobru moć upijanja, a ti se potrudi da ih adekvatno održavaš, upravo zbog sunca i soli kojima su izloženi u letnjim mesecima.

Back to Top