3D puzzle

Artikli 1-36 of 43

Silazno
Strana
po strani

3D puzzle - zabavne slagalice za decu i odrasle

Tražiš način kako da se u paru ili sa društvom zabaviš dok si kod kuće? Možda ti je već dosadio monopol ili igranje karata, pa želiš drugačiju vrstu kreativnosti i razmišljanja? 3D puzzle postale su vrlo popularne, jer osim zabave, jačaju naše kognitivne i motoričke sposobnosti. Baš zbog toga odlična su zabava i za decu, pa zajedno sa njima možeš kreirati zabavu koja će potrajati bar nekoliko sati. Puzzle su način kako da ojačamo našu memoriju i unapredimo veštinu rešavanja problema.

Ove puzzle imaju i po više stotina delova, jasno definisan uzrast dece koja mogu da ih koriste, i deci su posebno privlačne jer su oslikane njihovim omiljenim motivima iz crtanih filmova, kao i životinja. Osim likova iz crtanih filmova, 3D puzzle dolaze u motivima gradova, pa do npr londonskog Big Bena, rimskog koloseuma, Ajfelovog tornja itd. Zato je poseban izazov da ih slažeš, jer postoji iščekivanje kako će to sve na kraju izgledati.

Posebno obrati pažnju na veoma popularne Ravensburger puzzle, koje su našle obožavaoce širom sveta, upravo zbog motiva koji se sklapaju - Notr Dam, most Rialto u Veneciji, mapa sveta...

Puzzle su i dobar način da se smanji stres i anksioznost, i kvalitetno utroši slobodno vreme. Ujedno, to je i mentalna vežba za tvoj mozak. Na kraju, pružaju osećaj zadovoljstva kada sklopimo stotine delova u jedinstvenu celinu.

 

 

Back to Top