Slike

Artikli 1-36 od 145

Silazno
po strani

Zidne slike za tvoj dom - biraj prema ličnom stilu i senzibilitetu

Svaki stan ili kuća ima svoju dušu, a životni stil, senzibilitet i karakter njihovih vlasnika ogleda se u odabiru slika na zidovima.

Zidne slike čine dom toplijim, otmenijim i elegantnijim, čineći ga zaokruženom celinom koja ne mora biti statična, već se uvek može menjati izborom novih slika.

Neko voli akvarele, a neko grafiku, treći vole ulje na platnu…Toliko je stilova i ukusa, da je nezahvalno pobrojavati sve trendove, već svako bira spram svog senzibiliteta.

Danas ćeš često čuti kako se traže moderne slike za zid, sa motivima iz starih holivudskih filmova, i njih najčešće biraju oni koji neguju romantičarski duh, i žele da u svom domu imaju posvetu nekim starim vremenima i epohama. Takve slike su lepe i za devojačke sobe i savremene studio apartmane.

Takođe, među najtraženijim su slike na kojima je priroda, kao i slike cveća. Takvi nežni motivi uvek će biti aktuelni, kako u seoskim ambijentima, tako i u urbanim domovima. 

Slike koje su reprodukcija slika čuvenih evropskih slikara takođe su na listi želja, jer svako želi za sebe parče nečeg što vekovima izaziva posebne emocije.

Prepusti se našoj ponudi i oplemeni svoj dom novim detaljima.

Back to Top