Muški duksevi

Artikli 1-36 od 227

Silazno
po strani

Muški duksevi - komfor od kog se ne odustaje

Kad kažeš udobnost, ležernost ili lakoća misliš na nezamenjivu sportsku odeću kojoj se uvek vraćaš, a duksevi si sigurno na nekom od prva tri mesta, i tu nema dileme. Muški duksevi su sinonim za komfor - on se nosi u šetnji na keju, na prvoj subotnjoj kafi sa prijateljima, u odlasku do teretane ili tokom gledanja derbija. 

Radi praktičnosti i funkcionalnosti najčešći izbor muškaraca su duksevi sa džepovima, kao i sa kapuljačom, jer ukoliko dođe do promene vremena kapuljača i te kako dobro dođe dok ne stigneš na toplije i komfornije mesto. Osim toga, mnogima su praktičniji duksevi na raskopčavanje, dok će oni drugi uvek rado birati dukseve koji se oblače preko glave i imaju tzv. kengur džepove. Međutim, stilovi i navike se mogu menjati, promene su uvek dobrodošle, pa tako uvek imaš šansu da uneseš svežinu u svom sportskom odevanju.

Duksevi se vole i to što njihova širina i ležernost daju mogućnost slojevitog oblačenja, pa ispod njih omiljena bela majica daje tvom stajlingu notu nenametljive i pročišćene elegancije.

Onlajn kupovina muških dukseva - brzo i lako do omiljenih brendova

Duksevi za muškarce danas dolaze u neverovatno bogatoj paleti boja, stilova i dizajnerskih kreacija, da baš niko ne može ostati imun. ePlaneta se pobrinula da lako odabereš ono što ti treba, shodno tvom senzibilitetu, ličnom stilu i potrebama.

Kod nas te čeka ponuda brendova adidas muških dukseva koji osvajaju svojom prepoznatljivom klasikom i vanrevemenskim stilom, Nike muških dukseva čiji dizajn i udobnost već decenijama podižu lestvicu u domenu sportske odeće, Puma muških dukseva prepoznatljivih po urbanom stilu, a tu su i muški duksevi brendova Sergio Tacchini, Lotto, Converse, Slazenger, Under Armour i drugih.

Back to Top