Nike muški duksevi

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 39

Silazno
Strana
po strani

Nike duksevi za muškarce - vanvremenski stil

Uz Nike obično ide reč “ikonično”, i to nije preterivanje. Baš kao i kod patika, i Nike duksevi nose taj epitet. Odgovor na pitanje zašto je to tako, vrlo je lak - besprekoran dizajn, vrhunski materijali i vanvremenska estetika.

Ove sezone biraj Nike duks i podigni svoj stil na novi nivo. Kupi fit modele koji savršeno pristaju tvojoj silueti, ili komforne široke dukseve čija će te udobnost oduševiti već pri prvom nošenju.

Tvoj izbor mogu biti duksevi jednostavnog kroja, bez naglašenih printova i logoa, ali i oni koji su suprotnost tome - efektan dizajn, jače boje i istaknuti logo. 

Snažni, kvalitetni i rastegljivi materijali zaslužni su što se u Nike duksu osećaš zaštićeno, a istovremeno bez sputanosti. Premim materijali su tu kako bi dukserica ispratila baš svaki tvoj korak. Nike muški duksevi imaju u sebi implementirane vrhunske tehnologije kako bi telu bilo toplo onda kad su napolju nepovoljni uslovi, ali i da telo ostane suvo kada padne prva kiša. Savršena izolacija čini ih odličnim saveznikom u odevanju u prelaznim godišnjim dobima.

Podesive kapuljače, kengur džepovi u koje možeš da smestiš potrebne stvarčice, samo su neke od poželjnih detalja Nike dukseva. 

Back to Top