Bosch veš mašine

Filteri
Filteri:

Najprodavaniji brendovi veš mašina:

9 Artikala

Silazno
po strani

Bosch veš mašine - savršen pomoćnik

Kreirane da budu efikasne i da dugo traju - to su Bosch veš mašine. Mnoštvo pametnih rešenja je implementirano u ove mašine, i sve to kako bi korisnicima pružili besprekorno pranje veša i uštedu energije.

Ovde je reč o 4D sistemu za pranje koji pruža visokoefikasan prodor vode i deterdženta radi temeljnog pranja i vrhunskih rezultata, i onda kada je bubanj maksimalno napunjen. 

Pametne Bosch mašine će, uz pomoć Home Connect funkcije, prepoznati vrstu veša i prema tome prilagoditi program pranja, bez potrebe da se troši puno struje i vode.

I ovaj brend se posvetio razvoju programa kojim skraćuješ vreme pranja za čak 65%, a da se ne gubi na rezultatima. Naprotiv, veš je čist i mirišljav. Ne treba zaboraviti da ove mašine odlikuje tihi rad, jer su bočni zidovi kreirani da spreče vibracije.

Sistem AquaStop podrazumeva da Bosch mašine za pranje veša imaju dovodno crevo sa duplim zidom, sigurnosni ventil i korito sa plutajućim prekidačem, što će sprečiti štetu od izlivanja vode, bez obzira da li problem bio u dovodnom crevu ili curenju u mašini.

Kod Boscha je specifično da su veš mašine sortitrane u četiri serije - 2, 4, 6 i 8, pa svaka od njih ima svoje specifičnosti.

Back to Top