Philips pegle na paru

Filteri
Filteri:

19 Artikala

Silazno
po strani

Philips pegle na paru - efikasnost koja oduševljava

Mnogim kupcima je Philips sinonim za pegle na paru vrhunskog kvaliteta, i nije to bez razloga, jer ovaj brend konstantno unosi inovacije kako bi kupcima pružio sve bolje i bolje iskustvo.

Kada je reč o peglanju uz pomoć pare, najbitnije je da prodor pare izuzetno efikasan, i tu ne bi trebalo da postoji dilema. Na tome je upravo i Philips usmerio fokus, pa su zato njihove pegle prepoznate upravo po tome - para snažno prodire u tkanine i ispravlja baš sve nabore. Time je peglanje komforno i ne predstavlja veliki napor.

Philips pegle na paru dolaze u nekoliko serija, označene po brojevima - 3000, 5000, 7500, 8000. Sve one se vrlo brzo zagrevaju, imaju neprekidan i ujednačen mlaz pare, kao i dodatnu količinu pare kako bi se baš svi nabori ispeglali besprekorno.

Keramička grejna ploča kod Philips pegli na paru vrlo lako klizi baš po svim tkaninama, pa se nećeš susretati sa lepljenjem za odeću. Za ove grejne ploče je karakteristično i da su otporne na grebanje, i što je takođe važno, lako se čiste.

Kod naprednijih modela u pitanju su grejne ploče SteamGuide Plus i SteamGuide Elite, za još lakše i komfornije peglanje.

Šta te još očekuje kada kupiš Philips peglu na paru: mogućnost vertikalnog peglanja, sistem za zaustavljanje kapljanja, ugrađenu funkciju čišćenja kamenca (možeš da koristiš vodu sa česme), dok sistem Quick Calc Release kod naprednijih modela pruža vrlo lagano čišćenje pegle. Ono što daje sigurnost je što se ove pegle automatski isključuju ako se ostave da rade bez nadzora.

Prepuštamo te našoj ponudi i sigurni smo da se ovde krije tvoj novi omiljeni model pegle. 

Back to Top