Krevetići i kolevke za bebe

Artikli 1-36 od 96

Silazno
Strana
po strani

Krevetići, kolevke ili dečiji krevet neobičnog dizajna - sve to baš na ePlaneti 

Priprema prostora za dolazak novog člana porodice ili detetov prelazak na "veliki" krevet predstavlja poseban trenutak u životu svake porodice. Od prvih dana života, preko bezbrižnih dečijih dana, do trenutka kada dete poželi da ima svoj krevet i samo spava u njemu, naš asortiman kolevki, krevetića i dečijih kreveta za nešto stariji uzrast je pažljivo odabran da obezbedi udobnost, kvalitetan san i bezbednost koju deca zaslužuju.

Kako beba raste važno je ispratiti sve faze njenog razvoja, kreirajući komforan i siguran prostor za spavanje. Kvalitetan san ključan je za pravilan rast i razvoj, zato je važno napraviti muda izbor kada je reč o kolekvama, krevetićima ili krevetu za decu većeg uzrasta 

Na ePlaneti ćeš naći više nego zanimljiv izbor prizvoda i uvek povoljne cene, zato nemoj propustiti ono što sledi.

Kolekve za bebe

Čitav raspon nežnih emocija preplavi te u momentu kada biraš kolevke za bebu. Kolekva je prvo udobno gnezdo u kom beba voli da drema i spava, i ujedno je vrlo umirujuća, posebno zbog ljuljanja. Blago ljuljanje pomaže da se beba brže uspava. 

Kolevke za bebu su sinonim nežnosti i nevinosti, i najlepše ih je birati u tonovima i materijalima koji se uklapaju u boju dečije sobe. 

Prelepe Hanah Home kolekve dominiraju u našoj ponudi, a odlikuje ih otmen i sofisticiran dizajn. Okvir kolevki je izrađen od borovog drveta, kompaktne su i vrlo elegantne u svom jednostavnom dizajnu. 

Kod određenih modela ovih kolevki okvir je napravljen od drveta, a ko drugih od metala. Gornji deo kolevke se može lako skinuti i npr. postaviti na krevet, onda kada to poželiš. Unutrašnji jastučić je izrazito mekan i prijatan bebinoj koži. 

U našoj ponudi ćeš naći i zanimljive i vrlo funkcionalne Kinderkraft kolevke za bebe. Naime, ove kolevke imaju kaiševe pomoću kojih se lako pričvršćuju za roditeljski krevet, a možeš je koristiti i kao samostaln kolevku ili krevetac.

Dužina nogica ovih kolekvi se može podešavati u skladu sa visinom roditeljskog kreveta, kao i nagib dušeka. Okvir kolekvi je napravljen od čvrstog čelika, pa je vrlo sigurna i stabilna. Kupovinom Kinderkraft kolekvi dobijaš i gratis dušek od 100% pamuka.

Krevetići - šta je važno kad dođe momenat za kupovinu kreveca za bebu

Krevetac za bebe se koristi već od prvog dolaska u dom pa sve do 2,5 ili 3. godine. Krevetići se izrađuju po najvišim standardima sigurnosti, sa podesivim visinama dušeka i čvrstim letvicama koje drže dete na sigurnom. Krevetac za bebu bi trebalo da pruža siguran i udoban prostor za spavanje i rast deteta.

Važna je podesivost visine dušeka, kao i čvrsta konstrukcija sa sigurnim materijalima. Svi delovi kreveca trebalo bi da budu glatki, bez oštrih ivica ili izbočina na kojima se beba može povrediti.

Neki krevetići za bebe su dizajnirani da se kasnije mogu pretvoriti u dečiji krevet, sofu ili čak radni sto, pružajući dugoročnu vrednost.

Dobar protok vazduha je važan. Krevetac sa stranicama od letvica omogućava vazduhu da slobodno cirkuliše, što pomaže u održavanju udobne temperature za spavanje.

Zavisno od brendova, neki krevetići dolaze sa ugrađenim prostorom za skladištenje, poput fioka ispod kreveca (ili bočnih fioka za skladištenje svih potrebnih sitnica, poput garderobice i kozmetike) što može biti veoma praktično za čuvanje posteljine, pelena i drugih potrepština.

Krevetići sa toćkićima mogu biti korisni za lakše pomeranje po kući, ali se mora osigurati da mogu biti zaključani radi bezbednosti.

Drveni krevetići

Drvo je popularan izbor za krevetiće zbog svoje dugotrajnosti, čvrstoće i estetskog izgleda. Drveni krevetići su često izrađeni od prirodnih materijala, što ih čini ekološki prihvatljivijim opcijama. Takođe, drvo je robustan materijal koji može izdržati težinu i kretanje deteta, pružajući sigurno okruženje za spavanje.

Važno je birati krevetiće od drveta koje je obrađeno netoksičnim bojama i lakom, kako bi se osiguralo sigurno okruženje za bebu.

Dečiji krevet

Kada dete preraste krevetac, prelazak na "veliki" krevet predstavlja značajan korak u njegovom odrastanju. Dečiji kreveti, posebno oni dizajnirani sa maštovitim temama poput automobila ili motiva iz crtaća i slikovnica, ne samo da podstiču maštu i igru kod dece, već i olakšavaju ovu tranziciju čineći ideju spavanja u "velikom krevetu" uzbudljivom i privlačnom. 

Ovi kreveti su pažljivo dizajnirani da kombinuju zabavu i funkcionalnost, pružajući sigurno i udobno mesto za odmor, kao i praktične aspekte koji olakšavaju život roditeljima.

Osim zabavnog i maštovitog dizajna, ovi kreveti su dizajnirani sa praktičnim aspektima koji olakšavaju svakodnevnu upotrebu:

  • Fioke ispod kreveta: Mnogi dečiji kreveti dolaze sa ugrađenim fiokama ispod ležišta, što predstavlja izuzetno praktično rešenje za skladištenje. U ovim fiokama može se čuvati sve od dodatne posteljine, preko igračaka do odeće, čime se štedi prostor u sobi i održava organizovanost. Ova karakteristika je posebno korisna u manjim prostorima gde svaki kvadratni centimetar ima značaj.
  • Sigurnost i pristupačnost: Dečiji kreveti su dizajnirani tako da budu niski na tlu, što olakšava deci da samostalno ulaze i izlaze iz kreveta, promovišući njihovu nezavisnost i samopouzdanje. Osim toga, mnogi modeli uključuju zaštitne ograde koje se mogu ukloniti kako dete raste, pružajući dodatnu sigurnost tokom spavanja i sprečavajući padove.
  • Izdržljivost i materijali: Izrađeni su od čvrstih, ali sigurnih materijala koji mogu izdržati svakodnevnu upotrebu i igru. Korišćenje netoksičnih boja i premaza osigurava da su kreveti bezbedni za decu, dok kvalitetna konstrukcija garantuje dugovečnost.

Kolekve i krevetići po super onlajn cenama

Ne zaboravi da sa ePlanetom ostvaruješ odličnu kupovinu. Prati naše akcije i uvek budi u toku sa super ponudama i povoljnim cenama za sve što ti treba u bebinom svetu.

Pogledaj i našu ponudu kolica za bebe, nosiljki, hranilica za bebe ili ljuljaški, a svakako će ti od koristi biti i da imaš prenosivi krevetac, zbog putovanja i praktičnosti. 

Back to Top