Adidas muške trenerke

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 70

Silazno
Strana
po strani

adidas muške trenerke - neverovatan spoj stilova i funkcionalnosti

Iako su 70-ih godina 20. veka prvobitno kreirane da isprate sportske aktivnosti i budu deo sportskog imidža, trenerke su vrlo brzo postale skoro pa neizbežan deo lifestyle-a. Sigurno je da muški deo populacije ne može da zamisli svoje svakodnevne aktivnosti a da ne nosi trenerku, od jutarnjih obaveza do predvečernje šetnje ili odlaska na piće sa prijateljima.

U neverovatnoj bogatoj ponudi najpopularnijih brendova adidas muške trenerke ipak zauzimaju posebno mesto, jer izazivaju poseban sentiment među kupcima širom planete. Razlog leži u uvek inovativnom dizajnu, neverovatnom komforu i lakoći koju pružaju ove trenerke, a tek da ne govorimo o bojama koje su savršeno uklopljene. 

adidas trenerke za muškarce su dovoljno ekspresivne u svom dizajnu, da je dovoljno ispod njih obući samo belu majicu i time si kreirao prepoznatljiv stil. S jeseni i proleća uz njih se odlično uklapaju prsluci i tanke jakne, pa u kombinaciji sa adidas patikama nepogrešivo trasiraš put urbanom imidžu.

Ove trenerke su izrađene od kvalitetnih materijala, pamuka i poliestera, a uz to su i izdržljivi, pa možeš da očekuješ da će te tvoja adidas trenerka služiti na duge staze. Sužene nogavice omogućavaju da donji deo trenerke savršeno “legne” tvojoj figuri. Manžetne na rukavima adidas trenerki najčešće su rebraste i imaju svoju zasluženu ulogu celokupne “strukture” trenerke. AEROREADY tehnologija implementirana je kako bi omogućila upijanje znoja, čime uspevaš da održiš svežinu tokom sportskih aktivnosti.

Razlog zašto je trenerka dobra investicija je što uvek imaš mogućnost da gornji i donji deo nosiš odvojeno, pa time činiš svoj garderober punim ideja za kombinovanje. 

Ikonične tri linije na rukavima ili nogavicama jasno daju do znanja da si ljubitelj adidas imidža.

Pronađi svoju omiljenu adidas trenerku na ePlaneti

Kakvu god trenerku da tražiš, sigurno je da ćeš je naći upravo na ePlaneti. Bilo da ti treba trenerka za odlazak do teretane ili na trčanje, ili trenerka kao obavezan deo tvog svakodnevnog imidža, naći ćeš svoj model baš među adidas modelima na našem sajtu. Čeka te lagan put onlajn kupovine i odlični popusti.

Back to Top