Tricikli za decu i bebe

Artikli 1-36 od 69

Silazno
Strana
po strani

Tricikli ili guralice - akcijska cena uvek na ePlaneti

Vožnja triciklom može da krene već sa pola godine, kada dete počne da sedi. Tada već počinju da uživaju u ovoj vrsti vožnje, a i roditeljima je olakšanje jer je omogućeno lako i komforno guranje. Popularne guralice brzo su zavladale ulicama i igralištima, i obično su uvertira za kasnije učenje vožnje bicikla. Za početak, tricikli su dovoljno stabilni i komforni, te nema brige za bezbednost deteta manjeg uzrasta.

Tricikli guralice, koji se obično prave za decu uzrasta od pola godine do 5 godina, imaju mnoštvo prednosti za fizički razvoj deteta, baš kao i trotineti. Dok ne savladavaju vožnju bicikla, na triciklima mogu da vežbaju motoriku i osećaj ravnoteže. 

Sedište se može podešavati u dva smera, ka Vama ili ka ulici, čime ustvari preuzimaju ulogu letnjih kolica. Ručke se mogu skidati, nakon čega dete može samo da vozi tricikl. Ukoliko ručka ipak ostaje, njena visina se može podešavati. 

Sigurnosni pojasevi u tri tačke, udobna i mekana sedišta, oslonac za stopala (kad se dete umori od okretanja pedala ili ako još nije naučilo da okreće pedala), mekani štitnici za ruke, korpa za odlaganje stvari i igračaka, tenda koja štiti od sunca - sve su to poželjni atributi tricikala, pa i ne čudi što su tako popularni kod mališana.

Najpovoljniji tricikli za decu upravo su na ePlaneti i zato ne propusti odlične cene. Istraži kakve modele nude brendovi Lorelli, BBO i Kinderkraft. 

 

Back to Top