Ugradne rerne

Artikli 1-36 od 144

Silazno
Strana
po strani

Ugradne rerne - elegantno organizovan kuhinjski prostor

Kada su se pojavile, ugradne rerne označile su nov način organizacije prostora u kuhinji. To je značilo da ih možeš postaviti u bilo kom delu kuhinjskih elemenata, bez da mora biti povezana sa ugrandim šporetom. Najbolje je kada se postavi u nivou očiju, i eto zagarantovanog komfora u spremanju kuhinjskih delicija. 

S obzirom na to da odišu savremenim dizajnom i elegantnim svedenim bojama, idealno se uklapaju uz različite stilove uređenja kuhinja, kako one moderne, tako i rustične. Skladnost koja se dobija ovim daje dodatnu toplinu kuhinji i celom domu.

Kada se odlučiš za ugradne rerne potrebno je najpre da izmeriš prostor u koji će biti smeštena, kako bi se idealno uklopila uz ostatak kuhinjskih elemenata. 

Koje su najbolje ugradne rerne i šta sve nude

Ako se možda pitaš koje su ugradne rerne najbolje, ne postoji baš tačan odgovor, jer svaki brend bele tehnike nudi nešto specifično i ono po čemu se izdvaja na tržištu. Najbolja će biti ona koja odgovara tvojim navikama i potrebama kada je reč o spremanju omiljenih jela.

Savremene ugradne rerne koje se nude na tržištu nude pregršt dobrih i korisnih funkcija, pa što ih je više utoliko će ti spremanje jela biti olakšano i bez napora.

Šta je bitno kod ugradne rerne? Ako su već utvrđene dimenzije u delu kuhinjskih elemenata u koji ćeš da smestiš rernu, sledi razmatranje koje sve to funkcije nude.I  kod ovih uređaja, kao i kod ostalih u segmentu bele tehnike, gleda se energetski razred, kako bi se postigla ušteda u potrošnji struje. 

Dok surfuješ našim sajtom i istražuješ ponudu ugradnih rerni, otkrićeš mnoštvo korisnih funkcija: ravnomerno pečenje u više nivoa, gornje i donje grejanje, pečenje sa ventilatorom koji ravnomernno raspoređuje toplotu, nekoliko programa pečenja u skladu sa vrstom namirnica, parolitsko čišćenje kao najbolji način da se čiste rerne, opcije odmrzavanja hrane, spremanja roštilja i pice i još mnogo, mnogo toga. Kupovinom rerne dobijaš i plehove za pečenje, obično to bude jedan plići i jedan duboki. 

Vrlo su popularne Gorenje, Bosch, Whirlpol, Candy, Beko ili Vox ugradne rerne.

Na našem Blogu možeš detaljnije da se upoznaš o razlikama između konvencionalnih i konvekcijskih rerni.

S obzirom na to da se rerne najčešće kupuju kao set sa ugradnim pločama, pogledaj i našu ponudu za ugradne ploče.

Back to Top