Ventilatori

28 Artikala

Silazno
po strani

Ventilatori - odlične cene i modeli, poruči i rashladi se

Iako su klima uređaji istinski spas u tropskim letnjim vrelinama, one kao takve nekim ljudima i ne prijaju baš, pa se kreće u kupovinu ventilatora. Ventilatori mogu brzo i lako da rashlade manje prostorije, sobe ili kancelarije, i učine boravak u njima prijatnijim.

Ventilatori koji se nalaze u našoj ponudi mogu biti stoni, stojeći ili plafonski. Kod stojećih možeš lako da podešavaš visinu ventilatora, i tako prilagodiš kretanje vazduha kako tebi odgovara. Plafonski ventilatori su najčešće postavljeni u kafićima, otvorenim terasama restorana ili velikim kućnim terasama, mada ćeš u baštama ugostiteljskih objekata često videti i stojeće modele ventilatora.

Mali ventilatori su pogodni za dečije sobe ili manje prostorije u kojima radiš, mada se često postavljaju i u dnevnom boravku. Obično imaju do 3 brzine.

Posebno su atraktivni ventilatori sa raspršivačem, koji imaju spremnike za vodu određenog kapaciteta, i zbog toga jače hlade u odnosu na klasične. Kada se voda isprazni, dolazi do automatskog gašenja. Ujedno, imaju i jonizatore koji jonizuju vazduh čineći ga čistijim.

Kod naprednijih modela rad ventilatora se može podešavati daljinski, sa određene udaljenosti.

Istraži našu ponudu i pronađi ventilator po sniženim cenama.

Back to Top