Zepter pričišćivači vazduha

Filteri
Filteri:

6 Artikala

Silazno
po strani

Zepter prečišćivač vazduha - najbolja investicija za zdravlje cele porodice

Ranijih godina smo slušali koliko je važno provetravati prostorije, kako bi se eliminisale štetne čestice, ali s obzirom na to koliko je zagađen vazduh, pitamo se vredi li uopšte otvarati prozore. Koji je onda način da vazduh u prostorijima u kojima boravimo bude zdrav? Zepter ima odgovor na to.

Zepterov prečišćivač vazduha olakšava boravak u zatvorenom, bilo da su u pitanju stanovi ili radne prostorije, i ovo je brend koji je uveo revoluciju u načinu prečišćavanja vazduha. Iza toga stoje godine rada na inoviranju ovog procesa, pa tako danas Zepter nudi uređaje koji imaju mogućnost da eliminišu skoro 100% loših čestica iz vazduha. Zepter uređaji dobili su i sertifikat da mogu iz vadzuha eliminisati čak i virus SARS-CoV-2.

Zepter Therapy Air Smart prečišćivač vazduha 

Zepter Therapy Air Smart prečišćivač vazduha spaja u sebi HEPA filtraciju, negativnu jonizaciju i UV-C svetlost, pa može da eliminiše 99,9% štetnih čestica, raznih patogena i zagađujućih gasova iz okoline, čak i korona virus.

Ovaj Zepter prečišćivač vazduha koristi višestepeni sistem filtriranja od 360°, koji će omogućiti da prečišćen vazduh dopre do svakog kutka prostorije, površine do 100 m2.

S obzirom na to da ima 3D sistem cirkulacije, vazduh cele prostorije će biti pročišćen, nezavisno od toga gde je aparat postavljen.

Zepter Therapy Ion

Još jedan vrlo popularan Zepterov pročišćivač vazduha je i Zepter Therapy Ion, koji se u našoj ponudi nalazi u crnoj i beloj boji.

I on je maksimalno efikasan u eliminaciji svih šetnih čestica u zatvorenim prostorijama - virusa, bakterija i raznih patogena. Takođe, i ovaj prečišćivač poseduje sertifikat da može eliminisati prisustvo korona virusa.

Zepter prečišćivač vazduha oko vrata

Kada si u pokretu onda zdravlje čuva Zepter jonizator oko vrata. Već mu sam naziv kaže da ga je lako nositi - jednostavno okačiš oko vrata i može da kreneš bilo gde, jonizator je uvek tu sa tobom. Lagan je, praktičan i sofisticiran, i važno je usmeriti ga tako da je okrenut ka licu

Kako radi Zepter prečišćivač vazduha oko vrata? Impresivna je činjenica da može da “proizvede” čak 18 miliona negativnih jona po kubnom centimetru, koji su najzaslužniji za eliminaciju štetnih čestica u tvom domu ili radnoj prostoriji - prašine, buđi, alergena, virusa, bakterija…

Ovaj moćna funkcija negativnih jona temelji se na tome što poput magneta privlače loše čestice, pa onda kreiraju nove i veće koje usled veće težine padaju dalje od tebe. 

Puni se preko USB kabla, nekih 2 do 3 sata, i između dva punjenja može da radi oko 10 sati. 

Poruči sa ePlanete

Ne propusti akcijske cene Zepter prečišćivača na ePlaneti i već sad poruči model koji će savršeno odgovarati potrebama tvog doma ili radnog prostora, a prenosi Zepter prečišćivač vazduha može biti i dobra ideja za poklon dragoj osobi. Zdravlje je uvek na prvom mestu.

Back to Top