Dubak za bebe - šetalice

Artikli 1-36 od 54

Silazno
Strana
po strani

Dubak za bebe - udobnost i sigurnost za prve korake

Nudimo bogat izbor dubaka za bebe, koji važe za vrlo koristan deo celokupne bebi opreme. Dubak ili šetalica podstiče rast i razvoj deteta, i zadovoljava dečiju potrebu za pravljenjem prvih koraka. Pripremili smo ponudu najpopularnijih brendova, pa će biti lako da izabereš dubak po meri i potrebama tvog deteta. Već prvi pogled na našu ponudu govori ti da ćeš ovde naš udobne i šarene modele, puni iznenađenja i elemenata za igru i zabavu.

Prvi koraci u dupku pokazuju koliko deca vole da istražuju svoje granice. Gurajući nogicama o tlo po prvi put osećaju slobodu kretanja, a istovoremeno su zaštićeni i bezbedni. Dok oni provode vreme u dupku roditelji imaju vremena da se posvete drugim obavezama, naravno u blizini deteta.

Glavne karakteristike dubaka za decu

Glavni zadatak šetalice je da pomogne detetu u pravljenju prvih koraka. Pruža mu autonomiju i zaštitu od udaraca - jastuci na sedištu daju mu udobnost, dok okvir dupka štiti dete od naglih i jakih udaraca koji se znaju desiti prilikom kretanja kroz kuću.

Dupci  ili šetalice imaju udobne radne površine na prednjem delu koja detetu služi kao polje gde se igraju sa igračkama koje su integrisane u taj deo, čime se istovremeno zabavljuju i edukuju. Te igračke imaju taktilne i zvučne efekte, koje podstiču decu da razvijaju čula, osećaj i motoričke pokrete. Radna površina, osim za igru, služi i kao deo na kom mogu da jedu.

Šetalice su namenjene deci uzrasta od 6 do 12 meseci, odnosno do kilaže od 12 kg. Sedišta su im obično presvučena antialergijskim materijalom. Lako se podešavaju prema visini deteta i jednostavno održavaju.

Dupci su veran saveznik u periodu kada deca žele upoznati okolinu, i lepo se prilagođavaju ritmu svakog deteta. Branici za točkove napravljeni su od materijala otpornog na udarce, a osim toga su i mekani, što je jako korisno pri ublažavanju udaraca. 

Praktičnost i sigurnost na prvom mestu

Kada je u pitanju dubak za bebe, praktičnost i sigurnost su na prvom mestu. Dubak treba da bude lako podesiv i jednostavan za premeštanje. Da li je dubak bezbedan za bebu proverava se po tome da li ima sertifikat koji potvrđuje da je proizvod testiran i odobren prema svim sigurnosnim standardima. Takođe, obrati pažnju na kvalitet materijala i izrade, kako bi šetalice mogle izdržati svakodnevnu upotrebu.

Osim komfora, dubak za bebe je vrlo praktična oprema. Većina dubaka ima podesive kaiševe i kopče koje omogućavaju prilagođavanje veličine i obezbeđuju sigurno pristajanje. Imaju i džepove ili torbice za odlaganje sitnica kao što su pelene, flašice ili igračke.

Pogledajte i našu ponudu guralica za bebe i decu, koje takođe mogu biti vrlo korisno pomagalo za prve dečije korake.

Back to Top