Kopačke za fudbal

Artikli 1-36 od 71

Silazno
Strana
po strani

Kopačke za decu i odrasle - izaberi svoj par i uđi u igru kao profesionalac

Tvoja igra u stvari počinje ovde - izborom i kupovinom novog para kopački, jer želiš da ostvariš novu dimenziju u sledećoj utakmici. Bilo da fudbal igraš iz hobija, ili želiš napraviti značajan iskorak u profesionalnoj karijeri, tvoj sledeći klik na ePlaneti te vodi do savršenog para. Možda to budu Nike Mercurial ili Adidas Predator ili Mesi, međutim tvoju pažnju će sigurno privući i Nike phantom kopačke kao i još jedan vrhunski adut brenda Adidas - X kopačke.

Šta je važno znati kod izbora kopački? Nije velika tajna reći da udobnost mora biti na prvom mestu. A udobnost je rezultat sledećih elemenata: mekoća gornjeg dela, fleksibilan đon koji pruža adekvatno prianjanje podlozi i pažljivo kreiran jezik koji omogućuje da stopalo lagano uđe.

Brendovi se vode glavnom idejom da impelementiraju tehnologije radi bolje kontrole u dodiru sa loptom, a da bi driblinzi i majstorija igrača zaista doveli do pogotka stopalo mora osetiti stabilnost i komfor. Kad je to po postignuto, brzina i preciznost je nešto čemu se svedoči. Ostalo je istorija, kako za brend, tako i za vođu igre.

I nije važno kom timu pripadaš, timu Messi ili Ronaldo, kopačke te čekaju na ePlaneti, a na tebi je da izabareš broj i omiljeni dizajn. Fluorescentne boje i printovi nisu tu tek tako - oni podižu dinamiku igre.

Back to Top