Kombinovani frižideri

Artikli 1-36 of 113

Silazno
Strana
po strani

Kombinovani frižideri - praktični i funkcionalni

Frižideri su na prvom mestu liste obaveznih aparata bele tehnike svakog domaćinstva. Kad kupujemo belu tehniku želimo da to bude kvalitetno, dugotrajno i sa jednostavnim funkcijama. Želimo olakšati i ubrzati svakodnevne obaveze, a u tome nam i te kako pomažu pametno odabrani uređaji. 

Kombinovani frižideri su popularni jer u jednom uređaju dobijaš i zamrzivač i frižider, a prva razlika se odnosi da li se deo za zamrzavanje nalazi gore ili dole. 

Zapremina i dimenzije kombinovanih frižidera

Kombinovani frižideri dolaze u različitim dimenzijama i zapreminama, pa se prilikom kupovine odmah gledaju i njegove dimenzije kako bi se uklopilte u tvoju kuhinju. Gleda se širina i visina, pogotovo u slučajevima kada se radi o ugradnim frižiderima.

Standardni modeli kombinovanih frižidera imaju 60 cm širine i 185 cm visine, a naravno postoje i modeli koji su uži i širi.

Osim visine i širine, gleda se dalje njegova zapremina. Kod svakog modela jasno je naveden broj litara rashladnog dela i dela za zamrzavanje.

NoFrost ili NeoFrost

Preporuka je da se biraju frižideri sa NoFrost ili NeoFrost tehnologijom, jer uz ove tehnologije neće doći do stvaranja leda na unutrašnjem delu frižidera, pa nema ni procesa otapanja. Kada frižideri imaju ovu tehnologiju ujedno su i štedljiviji. Zbog strujanja vazduha koje omogućavaju NoFrost i NeoFrost tehnologije uvek će biti optimalna vlažnost u frižiderima, pa ne dolazi do isušivanja namirnica.

Zavisno od brendova, kombinovani frižideri će ti pružiti mnoštvo dodatnih funkcija i programa, a vrlo važna stavka je i energetski razred. Ako je reč o A klasi onda se radi o energetski najefikasnijem uređaju.

Dodatne funkcije i programi kombinovanih frižidera

U našoj ponudi ćeš naći kombinovane frižidere sa ekranom ili bez, a tu su i modeli koji omogućavaju čuvanje hrane pri prestanku rada. Dodatne prednosti su i fioke sa regulacijom vlažnosti, alarm koji signalizira da su vrata otvorena, sistem kruženja vazduha, vrata sa promenljivim smerom otvaranja i još mnogo toga.

 

Back to Top