Vox frižideri

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 od 45

Silazno
Strana
po strani

Vox frižideri - estetika i funkcionalnost za sva vremena

Brzo, efikasno i funkcionalno hlađenje svih namirnica, u kombinaciji sa elegantnim dizajnom, doprinelo je da Vox frižideri postanu i te kako popularan izbor među kupcima. 

Neverovatan je opseg funkcija koje u sebi spaja jedan Vox kombinovani frižider ili Vox side by side frižider, počevši od toga da je reč o uređajima sa NoFrost ili Less Frost tehnologijama, koje onemogućavaju stvaranje leda, pa time i nema dosadnog procesa odmrzavanja. 

Unutrašnjost Vox frižidera odlikuju zaobljene ivice, a i kablovi su sakriveni, što čišćenje i održavanje čini bezbednim i jednostavnim. Osim toga, dodatni komfor u korišćenju kreira i unutrašnje LED osvetljenje, koje kao takvo štedi energiju.

Kako bi se idealno prilagodio prostoru tvoje kuhinje Vox frižider ima reverzibilna vrata, pa se mogu otvarati i na levo i na desno. Vrata se inače otvaraju pod uglom od 90 stepeni, pa se zadržava postojeća širina frižidera. Iako frižider smestiš u ugao prostorije, fioke ćeš nesmetano moći da izvučeš.

Multi Cooling tehnologija omogućava 3D kruženje vazduha, pa se namirnice u svakom uglu frižidera ravnomerno rashlađuju. To dalje znači da hrana duže zadržavasvežinu, ukus, miris i sve nutritivne vrednosti.

Back to Top