Smart televizori

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 of 322

Silazno
Strana
po strani

Živimo u digitalnom svetu u kom su pametne funkcije uređaja oko nas i potreba za njihovim uvezivanjem i povezivanjem na internet sve veća. Smart televizori su danas povezani sa internetom i drugim uređajima u svojoj okolini. Povezivanje sa internetom može biti bežiđčno ako TV ima ugrađen Wi-Fi ili preko LAN kabla.

 

Surfovanje internetom putem pretraživača (browser)

Kao i na mobilnom telefonu ili računaru, preko smart TV-a možeš surfovati internetom. Možeš čitati omiljene portale, slušati muziku na YouTube-u i sve ostalo što te interesuje. Prednost je veliki ekran. Pomoću USB-a možeš povezati miš ili tastaturu i lakše se kretati i pisati u pretraživaču.

 

Aplikacije na smart televizoru

U zavisnosti od operativnog sistema koji je ugrađen u TV postoji sijaset aplikacija koje možeš koristiti na smart televizoru. Najpoznatije aplikacije današnjice dostupne su na svim smart televizorima (YouTube, Facebook, Intagram, Tik Tok...). Smart televizor možeš da povežeš sa drugim digitalnim uređajima kao sto su telefon, računar, tablet i sl. Možeš da podeliš ekran telefona na TV-u.

 

EON televizori

Kako sve više kablovskih operatera nude EON pakete javlja se i pitanje da li neki smart televizor može da koristi EON aplikaciju bez EON smart boxa. U zavisnosti od operativnog sistema smart televizor ima mogućnost korišćenja EON aplikacije bez EON box-a, ali samo ako imaš plaćeni EON paket kod operatera. Preko ove aplikacije možeš gledati kanale koje nudi tvoj operater na bilo kom mestu. Uslov je da je televizor smart, da poseduje EON aplikaciju (Android, WebOS, Vidaa sigurno poseduju EON Aplikaciju) i da imaš nalog gde dodeljuješ svoj smart televizor na listu kod operatera.

Back to Top