Smart televizori

Filteri
Filteri:

Artikli 1-36 od 179

Silazno
po strani

Smart televizori - Izbor za moderno doba

U današnje vreme, smart televizori su postali nezaobilazan deo svakog doma. Oni su više od običnog uređaja za gledanje TV programa, oni su centar zabave, izvor informacija i portal u svet digitalnih čuda.

Karakteristike Smart Televizora

Smart televizori dolaze sa nizom karakteristika koje ih čine superiornim u odnosu na tradicionalne televizore. Neki od ključnih aspekata uključuju:

 • Internet konekcija: Većina smart televizora dolazi sa ugrađenom Wi-Fi ili Ethernet konekcijom, omogućavajući pristup internetu.
 • Operativni sistemi: Kao i pametni telefoni, smart televizori imaju operativne sisteme koji omogućavaju instaliranje raznih aplikacija i igara.
 • Streaming servisi: Gledajte svoje omiljene serije i filmove preko Netflix-a, Amazon Prime-a, YouTube-a i mnogih drugih streaming servisa.
 • Interaktivnost: Neke modele karakteriše glasovna kontrola, podrška za pametne asistente i gestikulaciono upravljanje.

Kako izabrati pravi smart televizor

Izbor pravog smart televizora može biti izazovan zadatak. Evo nekoliko faktora na koje treba obratiti pažnju:

 • Veličina ekrana: Veličina ekrana treba da odgovara veličini i rasporedu vaše sobe.
 • Rezolucija: HD, Full HD, 4K i 8K su među opcijama. Veća rezolucija znači oštriju sliku.
 • Tip panela: LED, OLED i QLED paneli imaju različite prednosti u pogledu kvaliteta slike i uglova gledanja.
 • Smart funkcije: Razmotrite koje aplikacije i funkcije su vam važne.
 • Cena: Postavite budžet, ali imajte na umu da viša cena često donosi bolji kvalitet i više funkcija.

Prednosti smart televizora

Smart televizori nude širok spektar prednosti:

 • Multifunkcionalnost: Gledanje TV-a, striming sadržaja, igranje igara, pa čak i pretraživanje interneta - sve na jednom mestu.
 • Prilagodljivost: Mogućnost instaliranja aplikacija i prilagođavanja interfejsa prema vašim potrebama.
 • Visok kvalitet slike: Većina smart televizora nudi izvanredan kvalitet slike i tehnologiju poboljšanja slike.
 • Povezivanje sa drugim uređajima: Lako se povezuju sa pametnim telefonima, tabletima i računarima.

Praktičnost i jednostavnost korišćenja

Smart televizori su veoma praktični i jednostavni za korišćenje. Većina modela dolazi sa intuitivnim korisničkim interfejsom i daljinskim upravljačem koji omogućava lako navigiranje kroz različite opcije i aplikacije. Takođe, mnogi smart televizori podržavaju funkciju prepoznavanja glasa, što omogućava korisnicima da brzo pristupe željenom sadržaju samo izgovaranjem odgovarajuće komande.

Smart ili pametni televizori su više od samo televizora, oni su prozor u svet modernih tehnologija i bezgraničnih mogućnosti zabave. Birajući pravi model, ne samo da ćete unaprediti svoje iskustvo gledanja, već ćete otvoriti vrata novim dimenzijama interaktivnosti i zabave. Uzmite u obzir sve navedene faktore i birajte pametno!

EON televizori

Kako sve više kablovskih operatera nude EON pakete javlja se i pitanje da li neki smart televizor može da koristi EON aplikaciju bez EON smart boxa. U zavisnosti od operativnog sistema, smart televizor ima mogućnost korišćenja EON aplikacije bez EON box-a, ali samo ako imate plaćeni EON paket kod operatera. Preko ove aplikacije možete gledati kanale koji nudi vaš operater na bilo kom mestu. Uslov je da je televizor smart, da poseduje EON aplikaciju (Android, WebOS, Vidaa sigurno poseduju EON Aplikaciju) i da imate nalog gde dodeljujete svoj smart televizor na listu kod operatera.

Back to Top