Puzzle

Artikli 1-36 od 1127

Silazno
po strani

Puzzle - nađi novu zabavu za porodicu i prijatelje

Ako do sada nije bilo prilike da se posvetiš slaganju slagalica, a prijatelji te zovu da složite više stotina ili hiljada delova, ne oklevaj. Puzzle su postale jako popularne, jer pružaju zabavu i kvalitetno utrošeno vreme. Obično smo ih slagali kao deca, ali sve sve više traže puzzle za odrasle, a posebno su popularne 3D puzzle, čijim slaganjem dobijamo objekat u trodimenzionalnom obliku.

Otkrij zašto su mnogi već kupili Ravensburger puzzle za odrasle i već uveliko slažu Big Ben, koloseum u Rimu ili Ajfelov toranj.

Posebna je strast slagati više stotina ili čak 2.000 delova jedne slagalice, a tokom tog procesa jača naša kreativnost, pamćenje, motorika i logika. Zbog svih ovih benefita izrazito su poželjne u ranom razvoju dece, jer će deca savladati vešine rešavanja problema, i ujedno jačati kognitivne funkcije. Za bebe i manji uzrast idealne su podne puzzle, jer su mekane, pa ih štite od povreda i klizanja. Dok sede na puzlama edukuju se o slovima, brojevima ili likovima iz okoline.

Slagalice za decu

Puzzle za decu su tek kreativne i intersantne, jer imaju priliku da “slažu” Diznijeve junake, životinjsko carstvo, Supermena, Barbi lutke i još mnogo toga. Mnogi roditelji su uvideli praktičnu i edukativnu ulogu koju imaju Alfabet puzzle, a i one sa brojevima takođe su zabavne i tražene.

Back to Top