Gaming (Gejmerske) stolice

30 Artikala

Silazno
po strani

Zašto je dobro imati gejmersku stolicu?

Ako si gejmer, ili ako puno vremena provodiš radeći za kompjuterom, jasno je da ti je potrebna komforna stolica koja će svojom ulogom olakšati rad ili igranje igrica. Gaming ili gejmerske stolice  dizajnirane su tako da maksimalno podrže onoga ko sedi na njoj, jer višesatno sedanje i te kako može loše uticati na zdravlje. 

S tim u vezi, gejmerske stolice imaju mnoštvo funkcionalnih karakteristika, zato strastveni gejmeri posvećuju veliku pažnju izboru idealne stolice prema njihovim potrebama i navikama.

Gejmerske stolice nisu tu samo da podrže telo, već ujedno utiču na kvalitet igranja igrice ili obavljenog posla, omogućavajući da satima, bez nelagode, sediš za kompjuterom.

Evo zašto bi gejmeri trebalo da investiraju u ovu kupovinu:

Prvo da kažemo da to nisu obične, svakodnevne stolice za rad na kompjuteru. One su izrađene imajući na umu sve potrebe gejmera, rešavajući probleme koje dolaze sa dugim satima igranja. 

  1. Neuporediva udobnost: Gejmerske stolice su dizajnirane da pružaju izuzetnu udobnost sa gustom penom od koje su napravljene i podesivim funkcijama koje odgovaraju svakom tipu tela.
  2. Bolji fokus: Sa stolicom koja savršeno podržava telo, bolja je koncentracija, a onda i još bolje gejming performanse.
  3. Zdravstvene prednosti: Dugotrajno sedenje može dovesti do raznih zdravstvenih problema, ali gejmerske stolice su opremljene ergonomskim funkcijama koje sprečavaju bol u vratu, leđima i ramenima.

Šta bi trebalo da imaju dobro dizajnirane, ergonomske gejmerske stolice?

  • Podesiva lumbalna podrška: Osigurava pravilno poravnanje kičme kako bi se sprečio bol u donjem delu leđa.
  • Naslon sa nagibnim mehanizmom: Izaberi savršen ugao za udobnost i koncentraciju.
  • Podesiva visina sedišta: Pomaže ti da održiš idealan položaj u odnosu na  sto i ekran.
  • Rotirajuća baza: Omogućava lako kretanje i multitasking bez naprezanja tela.
  • Podesiv naslon za ruke: Nude podešavanje visine, širine, dubine i ugla kako bi podržali položaj ruke i smanjili naprezanje ramena.
  • Naslon za noge koji se uvlači: Ovaj naslon će dati dodatni komfor tokom dužih gejming sesija, omogućavajući ti da istegneš noge i poboljšaš cirkulaciju.
  • Podesiv naslon za glavu: Podržava vrat i sprečava ukočenost, što je od vitalnog značaja tokom dugih sati igranja.

Onlajn prodaja gejmerskih stolica

Pripremili smo bogatu ponudu gejmerskih stolica i verujemo da ćeš lako naći po svojim potrebama. Iskoristi akcijske cene na ePlaneti i napravi uštedu dok kreiraš svoj jedinstveni gejmerski svet.

Preporučujemo i da pogledaš naš asortiman gejmerskih miševa, tastatura i slušalica.

Back to Top