Električne kosilice za travu

12 Artikala

Silazno
po strani

Električne kosilice - odlična ponuda i cene na ePlaneti

Vrt i dvorište moraju biti uredni, jer je to mesto za relaksaciju, dečiju igru i uživanje sa kućnim ljubimcima. To je prostor koji zahteva stalnu pažnju, pa je važno odabrati adekvatnu kosilicu u odnosu na veličinu travnjaka. Električne kosilice su vrlo čest izbor, pa ćeš na ePlaneti naći Villager električne kosilice, Bosch električne kosilice, kao i brendove Farm, Einhell, Nakyama.

Prednost električnih kosilica za travu

Električne kosilice za travu su tražene jer je njima lako i jednostavno rukovati. Ovo rešenje je preporučljivo za one koji nemaju puno iskustva s ovim alatom i imaju vrt malih dimenzija. Sistem rezanja je rotacijski, a oštrice su od čelika. Imaju korpe za prikupljanje pokošene trave, što dodatno olakšava posao oko uređenja travnjaka, jer ne moraš kasnije prikupljati pokošenu travu.

Napajaju se strujom, što znači da u blizini moraš imati utičnicu, pa i produžni kabal. Lako se pokreću, jer je dovoljno samo jednom pritisnuti dugme.

Električne kosilice ne zahtevaju puno truda oko održavanja i čišćenja. Idealne su za korišćenje u stambenim ili gradskim vrtovima, jer su tihe i ne emituju neprijatne mirise. 

Preporučuju se za travnjake površine do 800 m2.

Detaljnije o ovoj temi i šta sve treba uzeti u obzir pre kupovine električnih kosilica čitaj na našem Blogu.

Back to Top